«Θέλω να ζήσω για να δω τη τρισέγγονή μου»: 92χρονη με λίγες μέρες ζωής «πάγωσε» τον χρόνο!

«Θέλω να ζήσω για να δω τη τρισέγγονή μου»: 92χρονη με λίγες μέρες ζωής «πάγωσε» τον χρόνο!

Οι γιατροί της είπαν ότι είχε λίγες εβδομάδες ζωής. Όμως, η δισέγγονή της θα έφερνε στον κόσμο το μωράκι της και εκείνη ήθελε να ζήσει για να το δει.

Και τα κατάφερε. Αυτή είναι η ιστορία μίας τρομερής, 92χρονης γιαγιάς που συνάντησε και την τρισέγγονή της.

«75 χρόνια. 75 χρόνια είναι το χρονικό διάστημα που δύο πιτσουνάκια παραμένουν παντρεμένα. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν καρδιοχτύπια, γέλια, όμορφες και δύσκολες στιγμές. Είναι ένα θεϊκό ζευγάρι που μεγάλωσε τρία γερά αγόρια.

Ο προπάππος μου υπηρέτησε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έμεινε τυφλός και έχασε το 90% της ακοής του, ενώ ακόμη συνεχίζει να δουλεύει ως ξυλοκόπος και ταΐζει τα ψάρια στη λιμνούλα του κτήματός του. Ωστόσο, όταν η 92χρονη προγιαγιά μου της είπαν πριν από 9 εβδομάδες, ότι έχει μόνο τρεις εβδομάδες ζωής, ήταν σαν να σταμάτησε ο κόσμος της. Ο γιατρός που τη φρόντιζε είπε στους γιους της, ότι τα ζωτικά της όργανα υπολειτουργούσαν και ότι δεν ήταν πολύ καλά.

Ηθελε να ζησει

Όταν η οικογένειά μου το άκουσε, προσευχήθηκε όπως δεν το χει ξανακάνει ποτέ πριν. Πέρασε μία εβδομάδα και η αδελφή μου αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά της για να τη φροντίζει. Εκείνη την περίοδο η αδελφή μου ήταν και έγκυος. Φρόντιζε την προγιαγιά μας μέχρι πριν τον τοκετό της στις 36 εβδομάδες.

Πηγή: Kayla Tracy Photography/ Facebook

Εκείνει της είχε πει: «Θέλω να ζήσω αρκετά ακόμη για να δω αυτό το κοριτσάκι». Έτσι, την ημέρα που γεννήθηκε η μικρή Magnolia Jean, η προγιαγιά μας ήταν πανευτυχής. Και κυρίως επειδή πήρε το όνομά της (Jean).

Από εκείνη την ημέρα ήταν πλήρης και σαν να είχε αναρρώσει εντελώς. Σηκωνόταν μόνη της, φρόντιζε τον εαυτό της και ο προπάππος μου έφτιαχνε πρωινό και έκανε τις δουλειές του σπιτιού. Ανυπομονούσε να γυρίσει η αδελφή μου με το μωρό στο σπίτι. Από τότε πάει ακόμα καλύτερα. Έχουν περάσει ήδη εννέα εβδομάδες από τότε που οι γιατροί της έδωσαν το «τελεσίγραφο» κι εκείνη συνεχίζει.

Πηγή: Kayla Tracy Photography/ Facebook

Αφότου της έκαναν τη διάγνωση, εκείνη δεν ένιωθε όμορφη. Εμείς όμως της είπαμε πόσο υπέροχη ήταν. Κι έτσι αποφάσισα να κάνω μία φωτογράφιση για την επέτειο του γάμου τους με τον προπαππού μας. Αυτή ήταν και η αρχή για να γίνω φωτογράφος. Για να μπορώ να απαθανατίζω κάθε σημαντική στιγμή της οικογένειάς μου.

Είμαι τόσο ευλογημένη που κατάφερα να φυλακίσω στο φωτογραφικό μου φακό την τόσο αληθινή αγάπη τους. Έτσι ελπίζω να παραμείνω κι εγώ με τον δικό μου σύζυγο. Θέλω να δείξω σε όλους με αυτές τις φωτογραφίες ότι η αληθινή αγάπη υπάρχει πραγματικά».

Διαβάστε επίσης:

Πομπηία: Η τραγική στιγμή που η λάβα «πέτρωσε» μία μητέρα με το τρομαγμένο παιδί της (εικόνα)

Γέννησε διασωληνωμένη και κατάφερε να ζήσει για να δει το μωρό της

Μωρό γεννήθηκε με ουρά 12 εκατοστών: Μία εξαιρετικά σπάνια περίπτωση γέννησης (εικόνες)