Πώς αυτός ο σκύλος έσωσε τη ζωή του μωρού προειδοποιώντας ξανά και ξανά τους γονείς

Πώς αυτός ο σκύλος έσωσε τη ζωή του μωρού προειδοποιώντας ξανά και ξανά τους γονείς

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε πως κάποιος σκύλος κατάφερε να εντοπίσει ένα πρόβλημα υγείας μέλους της οικογένειας και να το σώσει. Στην περίπτωση του Henry, όμως, έχουμε να κάνουμε με έναν πραγματικό σκυλο-ήρωα. Το 8χρονο Boston terrier κυριολεκτικά έσωσε το μωρό της Kelly Andrew και του συζύγου της, χάρη στην απίστευτη έκτη του αίσθηση.

Τι συνέβη στο μωρό

Και οι δύο γονείς ήξεραν, ότι η 9 μηνών μικρούλα τους υποφέρει από κρυολόγημα. Το σκυλάκι της οικογένειας, όμως, κατάλαβε εγκαίρως, ότι τα πράγματα ήταν πολύ πιο σοβαρά. «Έμπαινε ξανά και ξανά στο δωμάτιό της και ξυπνούσε τη μπέμπα», λέει η μαμά της. «Είχα αρχίσει να θυμώνω μαζί του, γιατί δεν την άφηνε σε ησυχία. Μέχρι που κάποια στιγμή τον ακολούθησα και εγώ και συνειδητοποίησα, ότι το μωρό μου είχε σταματήσει να αναπνέει!», γράφει η ίδια σε ανάρτηση στο Twitter.

Προσθέτει, μάλιστα, ότι η οικογένεια πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο και το μωρό σώθηκε. Ωστόσο, «Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί, αν ο σκύλος μας δεν την είχε ξυπνήσει. Πραγματικά δεν μας αξίζουν αυτά τα τόσο σπουδαία πλάσματα.»

Δείτε την ανάρτηση της μαμάς:

Εννοείται πως τo post της έγινε αμέσως viral και ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση για το πώς τα κατοικίδια κάνουν τη ζωή μας τόσο καλύτερη.

Η Kelly Andrew, σε συνέντευξη που έδωσε αργότερα σε αμερικανικό μέσο είπε, ότι κάθε φορά που έλεγε στον σκύλο να απομακρυνθεί από το μωρό, εκείνος με το που γύριζε την πλάτη της επέστρεφε. Ευτυχώς, η συμπεριφορά αυτή δεν είναι κάτι συνηθισμένο για τον σκυλάκο τους, οπότε τράβηξε την προσοχή της Kelly. «Το πρόβλημα ήταν, ότι ο αεραγωγός της είχε φράξει από μύξες και δεν μπορούσε να πάρει καθόλου αέρα. Στο νοσοκομείο οι γιατροί κατάφεραν να της καθαρίσουν τη μυτούλα και φρόντισαν να επανέλθει πλήρως. Όσο για τους γονείς της, τόνισαν, ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα πάρει ένα πολύ πιο ιδιαίτερο δώρο!»

Διαβάστε ακόμα:

Τι σημαίνει το όνομα Χριστός και Ιησούς;

13 σούπερ διασκεδαστικές χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για μικρούς μαθητές

Τρομοκρατημένο μωρό ζητά βοήθεια στη νοηματική από την αγκαλιά του Άι Βασίλη (viral)