Πατέρας 4 παιδιών στέκεται έξω από δημοτικό σχολείο για έναν υπέροχο λόγο

Πατέρας 4 παιδιών στέκεται έξω από δημοτικό σχολείο για έναν υπέροχο λόγο

Στον απόηχο του μακελειού στο δημοτικό σχολείο του Τέξας που στοίχισε τη ζωή σε 19 παιδιά και δύο δασκάλες, ο φόβος για το πώς οι γονείς θα στέλνουν από δω και πέρα τα παιδιά τους στο σχολείο τούς έχει κυριεύσει.

Ενώ η χώρα επεξεργάζεται στρατηγικές λύσεις για να προστατευθούν οι μαθητές από τις ένοπλες επιθέσεις, ένας άνδρας αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μαλακώσει λίγο την αγωνία των γονιών.

Μία μητέρα σε ανάρτησή της εξιστόρησε αυτό που είδε, όταν πήγε την κόρη της στο σχολείο.

«Υπάρχει ένας που στέκεται έξω από το σχολείο της κόρης μου. Θεώρησα πως κάποιον περίμενε. Όταν επέστρεψα να την πάρω το μεσημέρι εκείνος στεκόταν ακόμη εκεί. Απευθύνθηκα στη διεύθυνση του σχολείου και ρώτησα τι έκανε αυτός ο άνθρωπος εκεί. Μου απάντησαν, ότι εθελοντικά στεκόταν έξω από το σχολείο για να το προσέχει», έγραψε η μητέρα.

Στην ανάρτηση της μητέρας η φωτογραφία δείχνει έναν άνδρα με μαύρη μπλούζα και γυαλιά ηλίου να στέκεται στην κεντρική είσοδο του σχολείου με τα χέρια τους στις τσέπες.

«Ήθελα να ευχαριστήσω εκείνον τον πατέρα και αυτή η πράξη του θέλει τόσο κουράγιο και ταυτόχρονα μας μαλακώνει τις καρδιές και μας καθησυχάζει. Ήθελα να του σφίξω το χέρι, αλλά δεν ήθελα να διακόψω αυτό που έκανε. Πρέπει να αναγνωριστεί αυτό το τόσο υπέροχο που κάνει», συνέχισε η μητέρα.

Αυτό το γλυκό ποστ κέρδισε το θαυμασμό γονέων και μη σε όλη τον πλανήτη ενώ κέρδισε μισό εκατομμύριο shares στο Facebook

«Ο θεός να τον έχει καλά. Ο κόσμος χρειάζεται πολύ περισσότερους ανθρώπους σαν αυτόν», «Δίνει το καλό παράδειγμα» έγραψαν χρήστες του διαδικτύου εξαίροντας την πρωτοβουλία αυτού του ανθρώπου.

Πηγή: Love What Matters

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί ιδρυτής πασίγνωστης πλατφόρμας social media που ξεχρέωσε δάνεια φοιτητών (video)

Μπορώ να βάλω το μωρό μου στην πισίνα του ξενοδοχείου; Ο παιδίατρος απαντά

«Ασφυξία» στα σχολεία της Λάρνακας – Κραυγή αγωνίας για τις συνθήκες μάθησης και υγιεινής