Στο εντυπωσιακό Ιωβηλαίο για την Βασίλισσα την παράσταση έκλεψαν… τα παιδιά! (εικόνες και βίντεο)

Στο εντυπωσιακό Ιωβηλαίο για την Βασίλισσα την παράσταση έκλεψαν... τα παιδιά! (εικόνες και βίντεο)

Τα φώτα όλου του πλανήτη είναι στραμμένα στη Μ. Βρετανία τις τελευταίες ημέρες και ιδιαίτερα τη χθεσινή, οπότε ξεκίνησαν οι 4ημεροι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Αργία, λοιπόν, χθες και σήμερα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο προς τιμήν της Βασίλισσας που συμπλήρωσε φέτος 70 χρόνια στον θρόνο και ο αγγλικός λαός αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο του για να παρακολουθήσει τις εντυπωσιακές εκδηλώσεις που ξεκίνησαν με μία λαμπρή παρέλαση προς τιμήν της.

Η 96χρονη Ελισάβετ παρακολούθησε την εκδήλωση και χαιρέτησε τις δεκάδες χιλιάδες κοινού που είχαν συγκεντρωθεί, από έναν εξώστη στο Μπάκιγχαμ. Συνοδευόταν, βέβαια, από τα κορυφαία μέλη του βρετανικού στρατού, αλλά και την οικογένειά της.

Τα νεώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έκλεψαν την παράσταση

Πολλά ήταν αυτά που έκαναν εντύπωση και σχολιάστηκαν αναφορικά με τις χθεσινές εμφανίσεις της βασιλικής οικογένειας. Ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν, για παράδειγμα, βρέθηκαν στο παλάτι, αλλά δεν εμφανίστηκαν στο μπαλκόνι με τη βασίλισσα αφού έχουν παραιτηθεί των καθηκόντων τους.

Σχολιάστηκε εντόνως η περίοπτη θέση στην οποία βρισκόταν σε κάθε στιγμή η Κέιτ Μίντλετον, στο πλευρό της Βασίλισσας διαρκώς, περισσότερο σχεδόν από κάθε άλλον.

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψαν αναμφίβολα τα παιδιά, τα οποία έφτασαν στην εκδήλωση με άμαξα και δεν σταμάτησαν τις σκανταλιές!

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από την Πρώτη Ημέρα του Ιωβηλαίου:

Διαβάστε ακόμα:

Η γλυκύτατη στιγμή που μωρό βραδύπους σμίγει ξανά με τη μαμά του (video)

Απίθανο βίντεο: Η πριγκίπισσα Σάρλοτ «μαλώνει» τον μικρό αδελφό της Λούις μέσα στην άμαξα

“Προς τον άντρα μου: Θυμάσαι όταν ονειρευόμασταν αυτό που τώρα ζούμε;”