Παράνοια! Γυναίκα έβηξε πάνω σε μωρό για να δώσει στη μάνα του «ένα μάθημα ασφαλείας»

Πολύς είναι ο κόσμος που έχει φτάσει στα όρια της υπερβολής αναφορικά με την προστασία από τον Covid-19, αλλά εδώ πρόκειται για μία περίπτωση παράνοιας που, όμως, είναι καθ’όλα αληθινή:

Η αστυνομία, λοιπόν, του San Jose, California, αναζητά γυναίκα ηλικίας άνω των 60 που σκοπίμως έβηξε στο πρόσωπο μωρού, μέσα σε παγωτατζίδικο. Η άγνωστη γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ταράχτηκε που η μητέρα του αγοριού δεν κρατούσε τις επιθυμητές από την ίδια αποστάσεις ασφαλείας και βρήκε αυτόν τον τρόπο για να «δώσει στη μαμά ένα μάθημα».

Η μητέρα του παιδιού, Mireya Mora, περίμενε στην ουρά για να πάρει στον γιο της ένα παγωμένο γιαούρτι. Όπως η ίδια περιγράφει, ακριβώς μπροστά της βρισκόταν η εξαγριωμένη γυναίκα, η οποία παραπονέθηκε, ότι η μάνα με το μωρό στο καροτσάκι βρίσκονταν υπερβολικά κοντά της. «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που τα έχασα! Ήρθε κοντά μας, έβγαλε τη μάσκα της και έβηξε με δύναμη 3 φορές στο πρόσωπο του γιου μου!» ανάφερε σε τοπικό κανάλι.

Η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος δείχνει την ηλικιωμένη, καθώς σκύβει πάνω από το καρότσι του μωρού.

Η αστυνομία έχει δημοσιεύσει έκκληση προς όποιον μπορεί να γνωρίζει την εν λόγω γυναίκα.

Ωστόσο, η μητέρα υποστηρίζει, ότι η πράξη της γυναίκας μπορεί να έχει κίνητρο το ρατσιστικό μίσος: «Πιστεύω, ότι η γυναίκα είναι ρατσίστρια, γιατί η οικογένεια μπροστά της ήταν λευκή και δεν τους είπε κάτι. Επιτέθηκε μόνο σε εμάς, όταν άρχισα να μιλώ Ισπανικά στη δική μου μαμά.»

«Το να βήχεις στο πρόσωπο κάποιου είναι πράξη σκόπιμη και μοχθηρή!» κατέληξε η ίδια.

Τα καλά νέα, τουλάχιστον, είναι πως το παιδί είναι υγιές και το τεστ για κορωνοϊό βγήκε αρνητικό!