Παιδιατρική Εταιρεία: Με τα μέτρα και τον εμβολιασμό θα επιστρέψουμε στην κανονική ζωή

Η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων προφύλαξης και των οδηγιών περιορισμού, καθώς και η συμβολή όλων στην ομαλή διεξαγωγή των εμβολιασμών, αποτελούν τη μοναδική δίοδο, για την όσο το δυνατό ταχύτερη και πιο ανώδυνη επιστροφή στην φυσιολογική ζωή, σημειώνει η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου.

Σε μήνυμά της, με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου αναφέρει ότι όσο κι αν έχει επηρεάσει η κόπωση της παρατεταμένης και παράδοξης μάχης που δίνουν οι πολίτες, πρέπει να παραμείνουν αποφασισμένοι και παίρνουν δύναμη από το Αναστάσιμο Φως.

Σχετικά άρθρα: Ασφαλή τα εμβόλια mRNA κατά του κορωνοϊού για εγκύους – Ποια η επίδραση στα νεογνά

«Συνεχίζουμε να στρέφουμε την σκέψη και τις προσευχές μας, ιδιαίτερα τις μέρες αυτές, στους συνανθρώπους μας που δίνουν μάχη για την υγεία και τη ζωή τους, μακριά από τις οικογένειές τους καθώς και στους στρατιώτες της πρώτης γραμμής, το ιατρονοσηλευτικό μας προσωπικό», αναφέρει η Εταιρεία.

Προσθέτει πως «έχουμε την υποχρέωση, τόσο ως ιατροί αλλά και ως πολίτες, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, να παραμείνουμε αταλάντευτοι στην κοινή προσπάθεια».