Ευχάριστα νέα: Εξιτήριο για το παιδί που υποβολήθηκε σε μεταμόσχευση από ζώντα δότη

Εξιτήριο πήρε από δύο εβδομάδες νοσηλείας το παιδί που υποβλήθηκε σε επιτυχή μεταμόσχευση νεφρού από ζώντα δότη τη μητέρα του.

Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακαρείου Νοσοκομείου,  Αβραάμ Ηλία, «με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μεταμοσχευτές Dr. Sigal Eisner, Δρ. Μιχάλη Παπούλα και Δρ. Νίκο Μιχαήλ για τη θαυμάσια δουλειά που επετέλεσαν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη για τον άψογο συντονισμό της όλης προσπάθειας».

Σχετικά άρθρα: Μήνυμα αγάπης: Για πρώτη φορά στην Κύπρο μεταμόσχευση ζώντα δότη σε 14χρονη

«Επίσης, ευχαριστίες στη συντονίστρια των μεταμοσχεύσεων του Γ. Ν. Λευκωσίας κ. Μαριλένα Πούλλου για τον εξαίρετο συντονισμό. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνω επίσης στους αναισθησιολόγους και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Παίδων και Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση του πολύπλοκου αυτού εγχειρήματος», πρόσθεσε.

«Όλοι μαζί έχουμε αποδείξει για ακόμα μια φορά το ψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας που παρέχεται στα παιδιά, στο Μακάρειο Νοσοκομείο», κατέληξε ο κ. Ηλία.

Η ανάρτηση του κ. Αβραάμ Ηλία

Ευχάριστα τα νέα από το Μακάρειο Νοσοκομείο, αφού μετά από 2 εβδομάδες περίπου νοσηλείας, πήρε σήμερα εξιτήριο από την…

Δημοσιεύτηκε από Avraam Elia στις Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021