Ενώ οι θερμοκρασίες «χτυπούν κόκκινο» τι καλύτερο από ένα παγωτάκι για λίγη δροσιά. Και ο συνδυασμός σοκολάτας και μπανάνας είναι σκέτη λιχουδιά και ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.
Κι επειδή η ζάχαρη καλό είναι να αποφεύγεται όσο γίνεται η συνταγή που ανακαλύψαμε δεν περιέχει ούτε κόκκο!
Τι θα χρειαστείτε:
3 μπανάνες παγωμένες κομμένες σε μπουκίτσες
50 ml γάλα
1 κουτ. σουπ. #κακάο
1 κουτ. σουπ. #μέλι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τις παγωμένες μπανάνες στο μπλέντερ. Αν δεν μπορούμε να τις κόψουμε, τις αφήνουμε για 2 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Χτυπάμε για λίγο ακόμα, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα. Καταψύχουμε και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!