Αυτήν την εποχή η φράουλα είναι στα καλύτερά της! Είναι πλούσια σε βιταμίνη C, νόστιμη αλλά και μυρωδάτη. Aς φτιάξουμε ένα απίθανο γλυκάκι!
Υλικά
500 γραμμάρια φράουλες
600 ml κρέμα γάλακτος
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
1 βανίλια σκόνη
1 πακέτο μπισκότα
Εκτέλεση
Πλύνετε τις φράουλες και κόψτε τις σε λεπτές φέτες, αφήνοντας στην άκρη μερικές που θα τις χρησιμοποιήσετε για γαρνιτούρα. Με ένα μίξερ χειρός χτυπήστε τη κρέμα γάλακτος. Προσθέστε την άχνη και τη βανίλια και και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Σε ένα πυρέξ βάλτε μία μικρή κουταλιά σαντιγί και κατόπιν τοποθετήστε από πάνω έξι μπισκότα. Καλύψτε τα με μία στρώση σαντιγί και στη συνέχεια απλώστε ένα στρώμα από τις φράουλες. Συνεχίστε για δύο φορές μέχρι να έχετε τρεις στρώσεις από μπισκότα.Καλύψτε το τελευταίο στρώμα με σαντιγί και προσθέστε μερικές φράουλες. Τοποθετήστε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες μέχρι να μαλακώσουν τα μπισκότα.