Ντροπή: Μετά το bullying ο 13χρονος δέχθηκε και απειλές!

Νέο επεισόδιο βίας σε Γυμνάσιο: Μαθητές ξυλοκόπησαν 13χρονο συμμαθητή τους στην Πάφο

Άγριες καταστάσεις που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε σε τι κοινωνία μεγαλώνουν τα παιδιά μας εξελίσσονται στη Λεμεσό, όπου όπως έγινε γνωστό ένας 13χρονος μαθητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και bullying από συμμαθητές του. Μάλιστα, μετά την καταγγελία τα πράγματα χειροτέρεψαν για το παιδί…

Σήμερα το πρωί, ήταν προγραμματισμένη η παρέμβαση της μητέρας του 13χρονου μαθητή στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, παρουσία της εγκληματολόγου και κοινωνιολόγου, Δήμητρας Τσίτση.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής Ανδρέας Δημητρόπουλος, η μητέρα αποφάσισε να μην μιλήσει στην εκπομπή επειδή δεν νιώθει καλά. «Το περιστατικό συνεχίστηκε και για την επόμενη ημέρα στο σχολείο. Το παιδί της δεν νιώθει καλά. Το παιδί ξανά απειλήθηκε ότι αν δεν αποσύρει τις καταγγελίες σε βάρος των υπολοίπων παιδιών τότε θα υποστεί τις συνέπειες».

Συνεχίζοντας ο Ανδρέας Δημητρόπουλος ανέφερε «Καταλαβαίνετε σε ποια κοινωνία και κόσμο ζούμε. Τρομοκρατίας και εκφοβισμού. Έκαναν ένα παιδάκι αντί να πάει να απευθυνθεί στο σχολείου και στους καθηγητές του για όλο αυτό που τράβηξε στα χέρια άλλων μαθητών και στο περίγυρο των μαθητών, κατέληξε στο φαρμακείο για να ζητήσει βοήθεια. Τραγικά πράγματα».

Συμπλήρωσε ότι έγιναν οι καταγγελίες. «Θα γίνουν έρευνες από εδώ, έρευνες από εκεί και θα αποφανθούμε ότι είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Η κλασσική ατάκα που ακούμε  τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς δεν είναι καθόλου μεμονωμένο περιστατικό. Όλοι έχουμε παιδιά στα σχολεία και αντιλαμβανόμαστε τον κίνδυνο που διατρέχουν τα παιδιά μας από κάποιους θύτες και μπορεί υπάρξουν στη πορεία και θύματα».

Τέλος, ανέφερε ότι η κοινωνία που ζούμε έχει τόσα κουσούρια που δεν επιτρέπει σε κανένα παιδάκι να βλέπει τον κόσμο με αισιοδοξία.

Με πληροφορίες από το sigmalive.com.

Διαβάστε ακόμα:

Έγκυος στο 4ο παιδί της η Μπλέικ Λάιβλι – Η εντυπωσιακή εμφάνιση που αποκάλυψε τα ευχάριστα (εικόνα)

Οι 14 βασικές δεξιότητες που θα πρέπει να έχει ένα παιδί πριν μιλήσει, σύμφωνα με την ειδικό

Αντί να συγκρίνουμε τα παιδιά μας, μήπως καλύτερα να βρούμε τις κλίσεις τους;