Μαμά μετέτρεψε σπίτι 30 τετραγωνικών σε παλατάκι για εκείνη και την κόρη της

Σε ένα υπέροχο παλατάκι για την μικρή της κόρη κατάφερε να μετατρέψει το μικροσκοπικό σπίτι της μία μόνη μητέρα με πολύ έξυπνο τρόπο.

Η Αλέξις μετακόμισε στο μόλις 30 τετραγωνικών σπίτι με την 2 ετών κόρη της και οποιοσδήποτε έχει μικρό παιδί θα σας πει ότι ο χώρος είναι ζωτικής σημασίας. Όμως, για την Αλέξις ήταν κάτι ακόμη πιο σημαντικό, καθώς το σπίτι της ήταν μινιατούρα.

Έτσι, ακόμη και σε ένα σπιτάκι μινιατούρα η νεαρή γυναίκα κατάφερε να εξοικονομήσει χώρο και να φτιάξει ένα δωμάτιο για εκείνη και τη μικρή της κόρη για να ζουν άνετα. Για να πούμε και την αληθεια, στην Αλέξις ανέκαθεν άρεσαν τα μικρά σπίτια και όταν είδε αυτό, το αγόρασε, καθώς θεώρησε ότι ήταν καλύτρη επένδυση, από το να πληρώνει ενοίκιο για ένα μεγαλύτερο σπίτι.

Βέβαια, δεν είναι και το πλέον εύκολο να ζεις σε μόλις 30 τετραγωνικά με ένα μωρό, ωστόσο η Αλέξις φαίνεται πως με πολύ έξυπνες τεχνικές τα κατάφερε μια χαρά. Το πιο σημαντικό από όλα στη διαρρύθμιση του σπιτιού ήταν η σοφίτα, όπου αποθηκεύονται πράγματα που δεν χωρούν κάτω από τη σκάλα, αλλά στο μέλλον θα γίνει το δωμάτιο της μικρής.

Στον λογαριασμό της στο Instagram η Αλέξις ανέφερε: «Όταν σχεδίασα αυτό το σπίτι, προσπάθησα να εξασφαλίσω επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε τεχνικά να βρω χώρο για τα παιχνίδια της μικρής μου. Συνεπώς, πώς θα μπορούσα να περιορίσω το χάος από τα σκορπισμένα παιχνίδια;».

Όπως ανέφερε, από τα τόσα πολλά παιχνίδια της μικρής της διάλεξαν αυτά που δεν χρειάζεται και τα δώρισαν σε άπορα παιδιά. Κι έτσι κάπως άνοιξε ο χώρος.

Επίσης κατάφερε να εξοικονομήσει χώρο και για τα ρούχα τους:

Η ίδια τώρα εστιάζει στο πώς θα περνά ποιοτικό και ευχάριστο χρόνο με την κορούλα της και το καθάρισμα του σπιτιού της παίρνει μόλις μισή ώρα. Τέλος, εξομολογείται, ότι δεν θα ήθελε να ζήσει σε ένα παραδοσιακό μεγάλο σπίτι, καθώς τα μικροσκοπικά είναι αυτά που λατρεύει.