Το πιο συγκινητικό βίντεο που θα δείτε σήμερα είναι αυτή η μαμά-νύφη λίγο πριν ο γιος της την παραδώσει στον γαμπρό

Το πιο συγκινητικό βίντεο που θα δείτε σήμερα είναι αυτή η μαμά-νύφη λίγο πριν ο γιος της την παραδώσει στον γαμπρό

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει καλύτερα από το ίδιο σου το παιδί τι σημαίνει να έρχεται η μέρα που θα παντρευτείς με τον άνθρωπο της ζωής σου. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα τι περνά μια γυναίκα που αναγκάζεται να μεγαλώσει ολομόναχη το παιδί της, από τότε που αυτό ήταν 9 ετών. Και γι’αυτό η συγκίνηση είναι τόσο μεγάλη όταν η γυναίκα αυτή βρίσκει επιτέλους την ευτυχία!

Ο 11χρονος Mekhi, όμως ξέρει. Και αυτός είναι ο λόγος που τη στιγμή που μπαίνει στη νυφική σουίτα και βλέπει τη μανούλα του νυφούλα, λίγο πριν την τελετή, συγκινείται τόσο που δάκρυα κυλούν από τα μάτια του.

Για καλή τύχη όλων μας, κάποιος απαθανάτισε τη στιγμή αυτή σε ένα υπέροχο βίντεο, το οποίο σίγουρα θα σας φτιάξει τη μέρα. Δεν είναι τυχαίο, ότι έχει ήδη περισσότερα από 7 εκατομμύρια views.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Όπως ο ίδιος ο 11χρονος είπε μιλώντας στο Goodmorning America μετά τον γάμο, “η μαμά μου και εγώ έχουμε περάσει πολλά μαζί και όλες αυτές οι στιγμές ήρθαν ξανά στο μυαλό μου τη στιγμή που την είδα μπροστά μου. Σκέφτηκα πώς ήμασταν και πού φτάσαμε. Συνειδητοποίησα πόσο πολύ περίμενε η μαμά μου γι’αυτή τη μέρα και ήμουν τόσο χαρούμενος που την είδα χαρούμενη!”

Η μαμά από την άλλη, η οποία περιγράφει τον μικρό ως τον καλύτερό της φίλο και εξομολογείται πόσο συγκινήθηκε από τη στάση του. “Ήταν μια μεγάλη στιγμή για εμένα”, είπε.

Εκείνη και ο σύντροφός της παντρεύτηκαν στις 8 Ιανουαρίου και ο Μekhi είπε πως αυτό ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να του συμβεί.

Διαβάστε ακόμα:

Ένα νέο μηχάνημα εντατικής φωτοθεραπείας για τα προωράκια της ΜΕΝΝ του Μακαρείου (εικόνα)

8χρονη κόρη μεγιστάνα απαρνήθηκε τα διαμάντια του μπαμπά της κι έγινε… μοναχή!

Και επισήμως η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία – Πότε ξεκινά και ποιες βαθμίδες αφορά