Κι όμως: Ζευγάρια προγραμματίζουν την εγκυμοσύνη για να γεννηθεί το παιδί σε συγκεκριμένο ζώδιο

Μία ερώτηση που έχει γίνει καθεστώς πλέον στην πρώτη γνωριμία των ανθρώπων είναι «τι ζώδιο είσαι;». Είτε γιατί μπορεί να δίνουν πληροφορίες κάποια κοινά χαρακτηριστικά που απαντώνται στους ανθρώπους του κάθε ζωδίου, είτε για να δουν αν ταιριάζουν ως φίλοι ή ως σύντροφοι και πολλά ακόμη.

Μία νέα αμερικανική έρευνα αποκαλύπτει, πως δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που προγραμματίζουν την εγκυμοσύνη της γυναίκας, προκειμένου το παιδί τους να γεννηθεί στο ζώδιο που τους αρέσει. Κι ενώ μερικά μωρά μπορεί να γεννηθούν άλλη ημερομηνία, πολλές εγκυμοσύνες είναι προγραμματισμένες και υπάρχουν παράμετροι που λαμβάνονται υπ’ όψιν.

Σχετικά άρθρα: Πόσα μωρά θα αποκτήσεις σύμφωνα με τα… άστρα;

Σύμφωνα με την έρευνα, πολλά ζευγάρια θέλουν να γεννηθεί το παιδί τους σε συγκεκριμένο αστερισμό.  Αρκετοί είναι αυτοί που παίρνουν στα σοβαρά τα ζώδια και πιστεύουν ότι βοηθούν στο να αποσαφηνίσουν τι άνθρωπος θα είναι, όταν θα αντιμετωπίζει προκλήσεις, αδυναμίες και άλλα.

Μία δημοσκόπηση της One Poll ρώτησε 2000 άτομα και διαπίστωσε ότι 1 στα 5 ζευγάρια σκέφτονται να προγραμαμτίσουν την εγκυμοσύνη και κατ’ επέκταση της γέννησης του παιδιού τους με βάση τα ζώδια. Η δημοσκόπηση έδειξε μάλιστα, ότι οι Millenials δείχνουν να παίρνουν αυτήν την εκδοχή πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με τα στοιχία, το 31% των Millenials επιθυμούν να «επιλέξουν» το ζώδιο του παιδιού υτους, ενώ το 53 των συμμετεχόντων πιστεύουν ότι τα ζώδια βγαίνουν αληθινά, αν και ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν διαφορές.

Για παράδειγμα, οι Ταύροι, οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι δίνουν περισσότεροι σημασία στα ζώδια, ενώ οι Λέοντες, οι Αιγόκεροι και οι Σκορπιοί είναι περισσότερο επιφυλακτικοί με την αστρολογία.

Στην ερώτηση τι ζώδιο θα ήθελαν να είναι τα παιδιά τους, οι απαντήσεις διαμόρφωσαν ένα top5 με κορυφαίες επιλογές: Σκορπιό, Υδροχόο, Ταύρο, Δίδυμο και Λέοντα. Αυτά, δηλαδή, θα επέλεγαν για το παιδί τους.

Πηγή: One Poll