Πόσα μωρά θα αποκτήσεις σύμφωνα με τα… άστρα;

Όταν αποφασίζει ένα ζευγάρι να μεγαλώσει την οικογένειά του δεν υπάρχει σωστό και λάθος στο πόσα παιδιά θα κάνει.

Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να αποκτήσουν πολλά παιδιά και κάποιοι άλλοι όχι. Όπως και να έχει το θέμα «παιδί» απασχολεί τους πάντες σε διαφορετικά επίπεδα.

Διαβάστε ακόμη: Τι να κάνετε αν εσείς θέλετε κι άλλο παιδί και ο σύντροφός σας όχι;

Αν αναρωτιέστε πόσα παιδιά θα κάνετε, ρίξτε μια ματιά στον αστρολογικό σας χάρτη και ίσως βρείτε την απάντηση.

Κριός

Οι Κριοί διατηρούν για πάντα ένα στοιχείο της παιδικότητάς τους. Είναι έτοιμοι για περιπέτεια, παιχνίδι και πολύ γέλιο. Αν οι συνθήκες το επιτρέπουν όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Κριών κάνουν μεγάλη οικογένεια και λειτουργούν ως δεμένη ομάδα.

Ταύρος

Ευαίσθητοι, γενναιόδωροι και στοργικοί οι Ταύροι γίνονται αφοσιωμένοι γονείς είτε κάνουν πολλά παιδιά είτε όχι. Συνήθως, αποκτούν δύο με τρία παιδιά τα οποία είναι όλος τους ο κόσμος.

Δίδυμοι                                     

Οι Δίδυμοι λατρεύουν να διδάσκουν και να μεταδίδουν τις γνώσεις τους στους άλλους, οπότε θα αγαπήσουν τα παιδιά τους και θα τους μεταλαμπαδεύσουν χιλιάδες πληροφορίες και γνώσεις. Ως γονείς, οι Δίδυμοι είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν τα παιδιά τους με τις σχολικές εργασίες και σίγουρα θέλουν να αποκτήσουν το λιγότερο δύο παιδιά.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο το οποίο οι αστρολόγοι συνδέουν πιο στενά με την οικογένεια, την μητρότητα και το σπίτι. Τα παιδιά είναι το παν για τους Καρκίνους και όσο περισσότερα αποκτήσουν τόσο το καλύτερο. Μάλιστα, αναθρέφουν με τέτοιο τρόπο τα παιδιά τους που εκείνα θέλουν πάντα γυρίζουν –έστω και για λίγο- στη μαμά τους.

Λέων

Τα λιοντάρια χαρακτηρίζονται για τη γενναιότητα και το αίσθημα δικαιοσύνης. Είναι πιθανό ένας Λέοντας, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να αποκτήσει μέχρι και τέσσερα παιδιά, καθώς θα θέλουν μια μεγάλη και δημιουργική οικογένεια δίπλα τους.

Παρθένος

Η εμμονή στην τελειότητα που χαρακτηρίζει το ζώδιο της Παρθένου μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για τη δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας. Οι Παρθένοι είναι πολύ πιθανό να κάνουν μόνο ένα παιδάκι, για να μπορέσουν να του δώσου όσοι προσοχή χρειάζεται και να το μεγαλώσουν… τέλεια!

Ζυγός

Απρόβλεπτοι και… αναποφάσιστοι οι Ζυγοί μπορεί να αποκτήσουν από δύο έως και τέσσερα παιδιά. Ανάλογα με τη φάση ζωής στην οποία βρίσκονται, όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού εφ’ όσον αποκτήσουν παιδιά θα αφοσιωθούν σε αυτά και θα τα βοηθήσουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Σκορπιός

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού αγαπούν την μοναχικότητά τους και θέλουν να ελέγχουν τα πάντα στο περιβάλλον τους. Αντιλαμβάνεστε ότι με τα παιδιά αυτό είναι δύσκολο. Γι’ αυτό και οι Σκορπιοί προτιμούν τις μικρότερες οικογένειες, τις οποίες μπορούν να ελέγξουν και στις οποίες μπορούν να μεταδώσουν απλόχερα όλη την αγάπη και την προσοχή τους.

Τοξότης

Αγαπούν τη ζωή και είναι σε όλα τους υπερβολικοί. Οι Τοξότες πιθανότατα θα κάνουν μεγάλη οικογένεια, που θα αποτελείται από 3 ή και 4 παιδιά. Μαζί τους θα ζήσουν πολλές περιπέτειες και θα κάνουν πολλά ταξίδια.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι τείνουν να αντιμετωπίζουν τα πράγματα στη ζωή τους με μεγάλη σοβαρότητα και το ίδιο κάνουν και με την οικογένειά τους. Είναι περήφανοι για τα παιδιά τους και θέλουν να τους κληροδοτήσουν όλες τις αξίες τους για τη ζωή. Συνήθως, αποκτούν έως και τρία παιδιά.

Υδροχόος

Ελευθερία: Αυτή η λέξη χαρακτηρίζει τους Υδροχόους. Αγαπούν τη δουλειά και την καριέρα τους και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να την παρατήσουν, γι’ αυτό –συνήθως- δεν κάνουν πάνω από ένα ή δύο παιδάκια.

Ιχθύς

Ευαίσθητοι και συναισθηματικοί οι Ιχθείς, συνήθως αποκτούν πολλά παιδιά. Είναι πάντα δίπλα τους και τα βοηθούν να ακολουθούν τα όνειρά τους.

Διαβάστε ακόμη: Μητέρα Λέων: Τα χαρακτηριστικά που την κάνουν την πιο δυναμική μαμά του ζωδιακού

Μαμά Ταύρος: Τα χαρακτηριστικά της πιο τρυφερής μαμάς του ζωδιακού

Ποια ζώδια γίνονται οι καλύτερες μαμάδες