10 συναρπαστικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μικρό σου Υδροχοάκι!

Πολλοί λένε, ότι αν τα μωρά μπορούσαν να μιλήσουν, ένας μικρός Υδροχόος θα μπορούσε να κάνει εις βάθος συζητήσεις μαζί σου και όχι μόνο. Είναι ένα πανέξυπνο, αυτόνομο, κοινωνικό, συμπονετικό, αλλά και …πεισματάρικο πλάσμα.

Αυτό περιγράφει όντως τους περισσότερους που είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Υδροχόου.

Αν έχετε λοιπόν ένα μωράκι που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, τότε δείτε τι σας περιμένει!

1. Μαθαίνουν γρήγορα και σε βάθος

Ένα μωρό Υδροχόος έχει πάντα αυτήν την περιέργεια και είναι έτοιμο να ρουφήξει τη γνώση μέχρι το μεδούλι. Πάντα ρωτούν και θέλουν να μπουν στον πυρήνα όλων όσων γνωρίζουν, να καταλάβουν ως την τελευταία λεπτομέρεια πώς λειτουργεί κάτι. Έτσι, την επόμενη φορά που το μικράκι σας αρχίσει να αποσυναρμολογεί το ρομποτάκι του ή να εξερευνά «άγνωστα μονοπάτια», θυμηθείτε ότι ο Γαλιλαίος και ο Τόμας Έντισον ήταν… Υδροχόοι.

2. Είναι συμπονετικά

Η συμπόνοια στα μικρά Υδροχοάκια βγαίνει από τα έγκατα της ψυχής τους. Είναι στη φύση τους. Αν έχετε παιδάκι που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, θα παρατηρήσετε ότι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολύ χρόνο για να του εξηγήσετε πώς να συμπεριφέρεται σε σοβαρές καταστάσεις. Είναι γεννημένοι καλοί ακροατές και τείνουν να νιώθουν τα συναισθήματα των άλλων. Η προσωπικότητα ενός μικρού Υδροχόου δεν φοβάται να δείξει την συμπόνια του. Θα έρθει να σε πάρει μία ζεστή αγκαλιά, όταν δεν νιώθεις καλά, επειδή καταλαβαίνει πώς αισθάνεσαι.

3. Είναι ατρόμητα

Τα μωρά Υδροχόοι είναι γνωστά για την ατρόμητη προσωπικότητά τους. Τα παιδιά που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο τους αρέσει να μαθαίνουν, αλλά βαριούνται και πολύ εύκολα. Έτσι, λοιπόν πάντα ψάχνουν για καινούρια συναρπαστικά πράγματα για να κάνουν. Σπάνια φοβούνται να προσπαθήσουν κάτι καινούριο και είναι ανοιχτά στο να εξερευνήσουν το άγνωστο. Για αυτό κάνουν τη ζωή τους πάντα ενδιαφέρουσα.

4. Οι συναισθηματικές τους εξάρσεις διαρκούν λίγο

Ένα παιδί Υδροχόος είναι συμπονετικό και είναι ο λόγος που γίνεται συχνά συναισθηματικό. Όταν η ζωή του βάζει προκλήσεις, μπορεί να χάσει λίγο την ψυχραιμία του και να έχει συναισθηματικές εξάρσεις. Όχι όμως για πολύ. Το μικρό σας Υδροχοάκι μπορεί εύκολα να ξαναβρεί την ισορροπία του και να επιστρέψει στη νορμάλ συμπεριφορά του.

5. Εξαιρετικά κοινωνικά

Ένα παιδί Υδροχόος έχει μία εξαιρετική, φυσική ικανότητα να επικοινωνεί και να κάνει επαφές. Η ικανότητά του αυτή να συνδέεται με τους ανθρώπους συχνά το καθιστά ως τον αγαπημένο φίλο ή τον συμμαθητή που πάντα βοηθά. Δεν διστάζει να μιλήσει σε αγνώστους και μπορεί να κάνει εύκολα φίλους. Εάν το παιδί σας ανήκει σε αυτό το ζώδιο, μην εκπλαγείτε αν αρχίσει να ανταποκρίνεται σε χαμόγελα.

6. Είναι γεμάτα εκπλήξεις

Μέσα σε όλα αυτά που περιγράψαμε παραπάνω, τα Υδροχοάκια είναι και γεμάτα εκπλήξεις. Θα αντιδράσουν με τους πιο απρόσμενους τρόπους και θα βρουν τις πιο αλλόκοτες απαντήσεις για τις πράξεις τους. Κάποιοι τα λένε δυναμικά, κάποιο άλλοι ελαφρόμυαλα, αλλά να ξέρετε ότι το μυαλό τους λειτουργεί σε τρόπους που οι περισσότεροι δεν μπορούν καν να φανταστούν.

7. Έχουν τρομερή ενέργεια

Η ενέργειά τους εκτείνεται σε δυσθεώρητα επίπεδα. Γι’ αυτό και δεν κουράζονται ποτέ να προσπαθούν να λύσουν ένα πρόβλημα στο σχολείο ή να ακούσουν για ώρες έναν φίλο που έχει πρόβλημα. Και μετά από αυτό μπορεί να έχουν ακόμη ενέργεια να παίξουν ποδόσφαιρο ή να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους.

8. Είναι πεισματάρικα

Μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα του μικρού Υδροχόου… είναι λιγάκι πεισματάρης. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και προσπαθεί να κάνει πράγματα με όσο το δυνατόν πιο θετικό τρόπο. Είναι ελεύθερα πνεύματα, απολαμβάνουν την ελευθερία και σιχαίνονται τον έλεγχο.

9. Έχουν ισχυρή θέληση

Επειδή ακριβώς έχουν πείσμα, έχουν και ισχυρή θέληση. Μπορούν να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους. Αυτή η πτυχή της προσωπικότητάς του είναι που οδηγεί ένα μικρό Υδροχόο. Έχει την ικανότητα να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για όσα θέλει να πετύχει.

10. Ξέρουν τι τους αρέσει και τι όχι

Δεν το πολυσυναντάμε αυτό στα παιδιά, αλλά με τον Υδροχόο, μην παίρνετε όρκο! Ξέρουν ακριβώς τι τους αρέσει και τι δεν τους αρέσει. Και το κυριότερο, το λένε σοβαρά. Είναι λίγο ατομιστές και δύσκολα κάποιος άλλος θα τους πείσει για κάτι.