Η πραγματική ζωή της μαμάς σε ένα απίστευτο βίντεο: Πώς έσωσε το κατοικίδιό της ενώ θήλαζε το μωρό της!

Βίντεο: Μαμά έσωσε το κατοικίδιό της ενώ θήλαζε το μωρό της!

Υπάρχει ένα απόφθεγμα που λέει, ότι μια γυναίκα δεν έχει συνειδητοποιήσει πλήρως τις δυνάμεις που έχει μέσα της μέχρι να γίνει μαμά. Οι περισσότερες μαμάδες το ανακαλύπτουν αυτό μέσα στην καθημερινότητά τους, με στιγμές που επιδεικνύουν απίστευτες σωματικές αντοχές και υπομονή. Για μια μαμά από τον Καναδά, όμως, η συνειδητοποίηση ήρθε την πιο απρόσμενη στιγμή. Την ώρα που… θήλαζε!

Το βίντεο της 31χρονης Cait Oakley κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου και όχι άδικα. Η γυναίκα έγινε viral αφού, τη στιγμή που θήλαζε ήρεμα-ήρεμα το 4 μηνών μωρό της, αναγκάστηκε να πεταχτεί σχεδόν γυμνή μέσα από το σπίτι για να κυνηγήσει έναν αετό που επιτέθηκε στην κατοικίδια χήνα της!

Τι ακριβώς συνέβη

Το συμβάν έλαβε χώρα στο σπίτι της νέας μαμάς, στο North Saanich, την περασμένη Δευτέρα. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν κάθε στιγμή, ενώ το βίντεο που η ίδια η μαμά δημοσίευσε δείχνει πώς η χήνα, με το όνομα Φράνκι, αρχίζει να κρώζει υστερικά από την μπροστινή αυλή του σπιτιού.

Δευτερόλεπτα αργότερα, βλέπουμε έναν αετό να βουτά κατά πάνω της και να προσπαθεί να την αρπάξει και να φύγει μαζί της.

Καθώς ο Φράνκι παλεύει να ξεφύγει από τα νύχια του αρπακτικού, η Cait ορμά μέσα από το σπίτι, με το μωρό ακόμα κολλημένο πάνω στα γυμνά της στήθη και κυνηγά τον αετό.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

“Ήμουν στη μέση του θηλασμού, γι’αυτό δεν φορούσα μπλούζα, και ήμουν έτοιμη να ετοιμαστώ για να φύγω”, είπε αργότερα η ίδια.

“Απλά έτρεξα έξω. Και όταν βγήκε ο άντρας μου από πίσω μου μού λέει: είσαι γυμνή! Του είπα, ότι το ήξερα, αλλά… τι μπορούσα να κάνω; Απολογούμαι στους γείτονες!”

Η Cait υπογράμμισε, πάντως, ότι ο κόπος της δεν πήγε χαμένος αφού η χήνα είναι μια χαρά στην υγεία της!

Εννοείται, ότι κάτω από την ανάρτησή της στο TikTok το σχόλιο που επικράτησε ήταν “Δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπες” για να διορθωθεί από ένα επόμενο σχόλιο: “Δεν φορούν όλοι οι ήρωες ρούχα!”.

“Αυτή είναι η ζωή της μαμάς!” συμπλήρωσε σε όλα αυτά τα σχόλια η Cait.

Πηγή: 7news.com.au

Διαβάστε ακόμα:

Κι άλλο μετάλλιο για την Κύπρο στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα: Χρυσός ο Ιωσήφ Κεσίδης στη σφύρα

Βαγγέλης Παπαθανασίου: 5 σταθμοί στο ανυπέρβλητο έργο του που τα παιδιά μας πρέπει να γνωρίσουν

Alcohol Alert! Οι μαθητές της Κύπρου πίνουν πολύ – Σοκάρουν τα στοιχεία