Φρίκη: Κροκόδειλος κατασπάραξε 8χρονο μπροστά στα μάτια των γονιών του!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 8χρονο αγοράκι, όταν ένας κροκόδειλος τον κατασπάραξε την ώρα που έπαιζε.

Το άτυχο παιδί έπαιζε κοντά σε ποταμό μίας μικρής πόλης στην Κόστα Ρίκα, όταν το ερπετό τον άρπαξε και τον βύθισε στο νερό, μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών του, που δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να το σώσουν.

Το άψυχο σώμα του παιδιού δεν έχει ακόμη βρεθεί και θα μπορούσε να βρίσκεται οπουδήποτε στη γύρω περιοχή. Όπως αναφέρουν τώρα οι συντετριμμένοι γονείς του παιδιού, αναμένεται να μετακομίσουν στη Νικαράγουα, προκειμένου να σώσουν τα υπόλοιπα παιδιά τους από ανάλογή τύχη.

Επίσης, έχουν απευθύνει έκκληση στις αρχές να εντοπίσουν και να θανατώσουν τον κροκόδειλο. «Το χειρότερο πράγμα ήταν να βλέπεις τον κροκόδειλο να κατασπαράζει το παιδί σου», ανέφερε ο πατέρας του παιδιού.

«Είναι αδύνατο να συνεχίσουμε να ζούμε σε αυτήν την πόλη, επειδή σε κάθε γωνία του σπιτιού μας βλέπουμε και κάτι που θυμίζει το παιδί μας και είναι θλιβερό. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς», λέει η μητέρα του.

Οι Αρχές ακόμη αναζητούν το πτώμα του άτυχου παιδιού, καθώς το έργο τους δυσκόλεψαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή η ολοκαίνουργια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε σήμερα! (video)

Επικύηση: Πώς μπορεί μία γυναίκα να μείνει έγκυος, ενώ είναι ήδη

Πώς το οριγκάμι έδινε ελπίδα στη 12χρονη σύμβολο των αθώων θυμάτων του Πολέμου