Αυτή η ολοκαίνουργια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε σήμερα! (video)

Αυτή η ολοκαίνουργια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε σήμερα! (video)

Την ετήσια χριστουγεννιάτικη διαφήμισή τους κυκλοφόρησαν τα McDonald’s, προκειμένου να θυμίσουν στους πελάτες τους παγκοσμίως ότι είναι είναι οι “μικρές στιγμές” που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία.

Στην φετινή διαφήμιση, λοιπόν, πρωταγωνιστεί ο Alfie, ένα μικρό αγόρι, το οποίο καλείται από τη μαμά του να ετοιμάσει τη φετινή χριστουγεννιάτικη λίστα με τις ευχές του. Το παιδί πιάνει αμέσως δουλειά και η λίστα καταλήγει να είναι τόσο μεγάλη που απλώνεται σε όλο του το σπίτι. Θυμίζει έτσι στους θεατές, ότι συχνά επικεντρωνόμαστε στα υλικά αγαθά παραπάνω από όσο θα έπρεπε…

Καθώς, όμως, ο Alfie και η μαμά του ετοιμάζονται να ταχυδρομήσουν τη λίστα, μια ριπή ανέμου την παίρνει μακριά. Για να ανακουφίσει τον αναστατωμένο γιο της, η μαμά προτείνει να φάνε στα McDonald’s και αυτό τους θυμίζει, ότι τα Χριστούγεννα είναι οι μικρές στιγμές που μετράνε περισσότερο…

Φεύγοντας από το εστιατόριο, οι γονείς ρωτούν τον Alfie τι περιλάμβανε τέλος πάντων η λίστα του. Και εκείνος βγάζει έξω ένα τελευταίο χαρτί που του είχε απομείνει, με μια ζωγραφιά του. Δείχνει εκείνον και τους γονείς του!

Δείτε την τρυφερή διαφήμιση

Το βίντεο έχει δημιουργηθεί από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Tom Hooper και συνοδεύεται από τον υπέροχο τραγούδι της Becky Hill, Only You.

Διαβάστε ακόμα:

Επικύηση: Πώς μπορεί μία γυναίκα να μείνει έγκυος, ενώ είναι ήδη

“Mr. and Mrs. Bubble”: Μια φανταστική παιδική παράσταση με χιλιάδες σαπουνόφουσκες περιμένει τα παιδιά!

Ξεκινά σήμερα ο ποδηλατικός αγώνας L’Etape Cyprus by Tour De France – Συμμετέχουν και παιδιά!