«Έτσι πνίγηκε το ανιψάκι μου»: Μαμά προειδοποιεί για τη ζώνη στήριξης κεφαλιού στο παιδικό κάθισμα

«Έτσι πνίγηκε το ανιψάκι μου»: Μαμά προειδοποιεί για τη ζώνη στήριξης κεφαλιού στο παιδικό κάθισμα

Μία προειδοποίηση προς όλους τους γονείς απευθύνει μία μητέρα, η οποία έχασε το 8χρονο ανιψάκι της σε τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα, καθώς πνίγηκε από την υποστηρικτική ζώνη κεφαλιού στο παιδικό καθισματάκι.

Η Άννι από το Λονδίνο ανέφερε ότι η ξαδελφή της χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη ζώνη -ένα πρόσθετο αξεσουάρ- για να κρατά το κεφαλάκι του παιδιού από το να στριφογυρίζει, καθώς κοιμόταν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Όμως, τα πράγματα πήραν μία τραγική τροπή, όταν η ζώνη τυλίχθηκε γύρω από το λαιμό του παιδιού την ώρα που το αυτοκίνητο ενεπλάκη τον Αύγουστο.

«Έχασα το όμορφο ανιψάκι μου σε τροχαίο. Το καθισματάκι έκανε τη δουλειά του σαφώς, αλλά αυτό που σκότωσε το παιδί ήταν η ζώνη στήριξης του κεφαλιού, καθώς γλίστρησε από τη θέση της προς το λαιμό του. Για αυτό το παλιοαξεσουάρ θέλω να σας προειδοποιήσω», γράφει η γυναίκα -μητέρα ενός μωρού 11 μηνών- στο σπαρακτικό μήνυμά της.

Όπως ανέφερε, μόλις άκουσε την τραγική είδηση πέταξε αμέσως αυτό το αξεσουάρ από το καθισματάκι και του δικού της μωρού.

Μοιράστηκε την ιστορία της για να προειδοποιήσει όλους τους γονείς για το προϊόν και να αποτρέψει πιθανά νέα τέτοια ατυχήματα.

Διαβάστε επίσης:

«Από ένα μήνυμα στο Facebook ανακάλυψα ότι το παιδί μου είχε Σύνδρομο Καμπούκι»

Γονείς δώρισαν έμβρυα σε ζευγάρια που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί

«Αν δεν είχα λεφτά να στείλω το παιδί μου σε κέντρο απασχόλησης θα πέθαινε»