Έπειτα από περίεργα συμπτώματα μαμά προειδοποιεί: “Η μούχλα που μεγάλωνε μέσα μου παραλίγο να με σκοτώσει”

Έπειτα από περίεργα συμπτώματα μαμά προειδοποιεί: “Η μούχλα που μεγάλωνε μέσα μου παραλίγο να με σκοτώσει”

Viral έχουν γίνει τα video μιας μαμάς στο TikTok τις τελευταίες ημέρες, στα οποία περιγράφει πώς κινδύνευσε να πεθάνει, όταν ένα από τα εμφυτεύματα στήθους της ανέπτυξε μούχλα ενώ ήταν ακόμα μέσα της.

Η Melissa Lima, από τις ΗΠΑ, παρουσίαζε για χρόνια αλλόκοτα συμπτώματα, αφότου έβαλε εμφυτεύματα στήθους το 2002. Οι γιατροί, ωστόσο, δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τι πήγαινε λάθος.

«Ως μονογονέας, δεν μπορούσα πια να σηκωθώ από το κρεβάτι για να μαγειρέψω για τα αγόρια μου», είπε σε ένα βίντεο. «Συχνά αναρωτιόμουν αν θα ήταν καλύτερα χωρίς εμένα».

Η μαμά έδειχνε αγνώριστη, αφού η κατάστασή της επιδεινώθηκε δραματικά.

Για χρόνια, υπέφερε μια σειρά από μυστηριώδη συμπτώματα – όπως έντονο πόνο στις αρθρώσεις, υπερβολική κόπωση, εγκεφαλική θολούρα, αύξηση βάρους, θολή όραση, εξανθήματα στο σώμα, ανεξήγητη φλεγμονή και ξαφνικές τροφικές αλλεργίες.

Έπειτα από «εκατοντάδες» ραντεβού με γιατρούς χωρίς καμία απάντηση, η Melissa είχε απελπιστεί.

Ποτέ δεν είχε υποψιαστεί, ότι η σιλικόνη στο σώμα της την αρρωσταίνει μέχρι που ένας φίλος της την παρότρυνε να ερευνήσει την ασθένεια του εμφυτεύματος στήθους (BII).

«Αυτά τα πράγματα παραλίγο να με σκοτώσουν», είπε.

Η Melissa είναι μία από έναν αυξανόμενο αριθμό γυναικών σε όλο τον κόσμο που έχουν υποστεί την ασθένεια του εμφυτεύματος στήθους, η οποία δεν είναι βέβαια μια ιατρικά αναγνωρισμένη πάθηση.

Ωστόσο, οι γιατροί από το Breast Implant Removal Australia λένε, ότι η έλλειψη άμεσης, αποδεδειγμένης επιστημονικής σύνδεσης δεν σημαίνει ότι τα συμπτώματα που βιώνουν αυτές οι ασθενείς δεν είναι πραγματικά.

Τον Οκτώβριο του 2020, η Melissa λέει ότι πήρε μια απόφαση που «κυριολεκτικά έσωσε» τη ζωή της. Όταν έβγαλε τα εμφυτεύματα από το στήθος της, σοκαρίστηκε ανακαλύπτοντας, ότι ένα από αυτά ήταν γεμάτο μούχλα.

«Ναι, αυτό είναι μούχλα», είπε, μαζί με ένα βίντεο με τη σιλικόνη της.
@melissalima713 I had no idea about #breastimplantillness but thanks to a friend who saved my life, I’m here to do the same. Listen to your body. #bii

Λίγο καιρό μετά παρατήρησε, ότι η υγεία της βελτιώθηκε.
@melissalima713 THE HEAL IS REAL. Just hours after explant surgery and I finally feel like my old self again. #breastimplantillness ♬ original sound – syd

«Το πρόσωπο και τα μάτια μου κυριολεκτικά άλλαξαν μέσα σε λίγες ώρες (μετά την επέμβαση)», είπε η Melissa. «Επιτέλους ένιωσα ξανά σαν εμένα».

Δύο χρόνια μετά, νιώθει πιο ευτυχισμένη και υγιής από ποτέ. «Τώρα ζω την καλύτερή μου ζωή», είπε. «Και το καλύτερο από όλα οι γιοι μου έχουν πίσω τη μαμά τους».

Διαβάστε ακόμα:

Συγκινεί τυφλός πιτσιρικάς που λατρεύει τους πυροσβέστες τους ψηλαφίζει για πρώτη φορά (εικόνες και video)

Πασίγνωστος προπονητής καταδικάσθηκε σε 109 χρόνια φυλάκισης για τον βιασμό αθλητών

Γάτα-σωματοφύλακας: Δείτε πώς προστατεύει το μωρό στα κάγκελα του μπαλκονιού!