Πατέρας που μεγαλώνει μόνος το παιδί του κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του για 160 ευρώ

Πατέρας που μεγαλώνει μόνος το παιδί του κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του για 160 ευρώ

Μια νέα έκκληση μιας οικογένειας που έχει ανάγκη τη βοήθειάς μας δημοσιεύτηκε πρόσφατα στη σελίδα της εθελοντικής ομάδας “For a better World“.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, πατέρας μονογονιός με παιδάκι σε νηπιακή ηλικία, κινδυνεύουν να μείνουν άστεγοι για 160 ευρώ.

Ο πατέρας εργάζεται με μερική απασχόληση όπου βρει για να βγάλει ένα μεροκάματο και να επιβιώσει μαζί με το μικρό του παιδί , σύμφωνα με όσα αναφέρει η εθελοντική ομάδα.

Το γεγονός ότι έχει την αποκλειστική φύλαξη του παιδιού του, τον περιορίζει στο να βρει εργασία σε συγκεκριμένες ώρες.

Όπως αναφέρεται και στην ανάρτηση, υπάρχουν εξίσου οφειλές στο νηπιαγωγείο του παιδιού, με κίνδυνο να τερματιστεί η φοίτηση του, αν δεν συνεχίσει να καταβάλει τις δόσεις. Ο τερματισμός της φοίτησης του παιδιού, θα έχει συνέπειες τόσο στον ίδιο όσο και στο παιδί.

Επιπρόσθετα, επισημαίνεται στην ανάρτηση ότι έχει ζητήσει επανειλημμένα τη βοήθεια του Γραφείου Ευημερίας, χωρίς ωστόσο να βρει ανταπόκριση.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πατέρα , δεν γνωρίζει πού μένει η μητέρα του παιδιού αυτή τη στιγμή. Όταν ήταν εις γνώση του πού διέμενε η μητέρα, φέρεται να μην παρείχε η ίδια τις κατάλληλες συνθήκες και ασφάλεια στο παιδί, με αποτέλεσμα ο πατέρας να φοβάται κάθε φορά που η μητέρα παίρνει το παιδί βάση διατάγματος.

Ο πατέρας ζητά να εισακουστούν οι καταγγελίες που έχει κάνει και να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα του, ώστε να μην βρεθεί στο δρόμο μαζί με το μικρό του παιδί.

Δείτε την έκκληση εδώ:

Διαβάστε ακόμα:

Η Λευκωσία εγκαινίασε τα δύο πρώτα σπίτια για νέους με αυτισμό

Το χαμόγελο αυτού του κοριτσιού που δοκιμάζει τη νέα του περούκα είναι ό,τι ωραιότερο θα δείτε σήμερα (video)

Γιατί ο Οκτώβριος δεν έχει «μ» όπως ο Σεπτέμβριος, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος;