“Έγινα συνειδητά μαμά σε μεγαλύτερη ηλικία”: Η Cameron Diaz μιλά για τη μητρότητα μετά τα 40 (video)

Το πότε και το αν θα αποκτήσει μία γυναίκα παιδί είναι καθαρά προσωπικό της θέμα. Η κοινωνία, ωστόσο, πιέζει αφάνταστα τις γυναίκες σε αυτό το θέμα, χωρίς φυσικά να κάνει διακρίσεις στο πόσο διάσημες και γνωστές είναι.

Η διάσημη ηθοποιός Cameron Diaz είχε σοκάρει τον κόσμο του Χόλιγουντ όταν είχε ανακοινώσει ότι απέκτησε παιδί τον περασμένο Ιανουάριο μέσω παρένθετης μητέρας και τώρα μιλά για τη μητρότητα μετά τα 40.

Η ηθοποιός ήταν 48 ετών (λιγους μήνες πριν) όταν απέκτησε ένα κοριτσάκι, γεγονός που γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram με ένα σχετικό και λιτό post. Πρόσφατα, μίλησε στο κανάλι του Youtube του γνωστού μοντέλου Naomi Cambell και το show “No Filter” για τη μικρή της κόρη και το γεγονός ότι έγινε μητέρα σε μεγαλύτερη ηλικία.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Η ίδια ξεκαθάρισε πως γνωρίζει ότι η απόφασή της να γίνει μαμά σε μεγαλύτερη ηλικία έρχεται σε αντίθεση με το τι γίνεται συνήθως, αλλά εκείνη είναι ευτυχισμένη.

“Πραγματικά νιώθω ότι αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Η πιο ευτυχισμένη μου στιγμή”.

(ακούστε τις δηλώσεις της ηθοποιού για την κόρη της περίπου το 19ο λεπτό)

Η μόνη πίεση που νιώθει είναι, όπως η ίδια είπε, ότι τώρα θα πρέπει να ζήσει μέχρι τα 107! Όσον αφορά στην επιλογή της να γίνει μητέρα μετά τα 40 είπε: “Όταν κάνεις οικογένεια μικρός, απλώς το κάνεις. Είναι σαν όλα όσα κάνεις όταν είσαι νέος. Στη δική μου ηλικία πρόκειται για μια καθαρή επιλογή!”.

Συμπλήρωσε επίσης, πως η οικογένεια και η ανατροφή ενός παιδιού θέλει διαρκή δουλειά. Πρέπει να προσπαθείς σκληρά για αυτό, ενώ τόνισε πως και ο γάμος σε μεγαλύτερη ηλικία λειτουργεί κατά τον ίδιο τρόπο. “Όταν είσαι μόνος και ανεξάρτητος για τόσο καιρό, ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεται για να γίνεις ένας σωστός σύντροφος”.

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει για την κόρη και τον σύζυγό της: «Το να είσαι γονιός είναι ό,τι καλύτερο! Λατρεύω να είμαι μαμά! Είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου! Είμαι τόσο ευγνώμων και τόσο χαρούμενη και είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Είμαι τόσο τυχερή που το ζω με τον Benji. Περνάμε τέλεια. Είμαι ενθουσιασμένη. Δεν το πιστεύω!».