Απίστευτο: Βρήκαν νεογέννητο στον κάδο σκουπιδιών τουαλέτας αεροσκάφους! (εικόνα)

Απίστευτο: Βρήκαν νεογέννητο στον κάδο σκουπιδιών τουαλέτας αεροσκάφους! (εικόνα)

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο στο Μαυρίκιο. Πραγματοποιώντας έλεγχο ρουτίνας, εντόπισαν στον κάδο σκουπιδιών της τουαλέτας ενός αεροπλάνου ένα νεογέννητο βρέφος!

Οι αρχές συνέλαβαν μία 20χρονη από τη Μαγαδασκάρη, που θεωρούν γέννησε το παιδί κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Το αεροπλάνο της Air Mauritius, το οποίο έφτασε από τη Μαδαγασκάρη, προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Sir Seewoosagur Ramgoolam την 1η Ιανουαρίου.

Πώς εντοπίστηκε το βρέφος και η μητέρα

Απίστευτο: Βρήκαν νεογέννητο στον κάδο σκουπιδιών τουαλέτας αεροσκάφους!
Πηγή φωτό: BBC

Αξιωματούχοι πραγματοποιούσαν συνήθη τελωνειακό έλεγχο, όταν εντόπισαν το βρέφος. Αυτό έγιναν όταν διαπίστωσαν ότι υπήρχε αίμα σε χαρτί υγείας. Όταν πράγματι κατάλαβαν το παιδί, το μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, η αστυνομία του αεροδρομίου προχώρησε σε ανακρίσεις επιβατών. Η γυναίκα που υποπτεύονται ότι είναι η μητέρα του παιδιού, αρνήθηκε ότι το αγοράκι ήταν δικό της. Ωστόσο, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που επιβεβαίωσαν ότι μόλις είχε γεννήσει και τέθηκε υπό αστυνομική επιτήρηση στο νοσοκομείο. Η υγεία τόσο του βρέφους όσο και της μητέρας είναι σε καλή κατάσταση.

Η γυναίκα, φερόμενη ως μητέρα, έφτασε στον Μαυρίκιο με άδεια εργασίας διάρκειας δύο ετών. Μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο θα ανακριθεί και θα της απαγγελθούν κατηγορίες για εγκατάλειψη νεογέννητου.

Διαβάστε επίσης: 

Τον απήγαγαν 4 ετών, ξαναβρήκε τη μητέρα του 33 χρόνια μετά με έναν απίστευτο τρόπο!

Μία χωρισμένη μαμά ξεσπά: «Θέλω κι άλλο παιδί, αλλά θα το κάνω μόνη»

«Όταν θα έχει πεθάνει, θα την ψάχνεις…»: Ένα εξαιρετικό κείμενο για την αβάσταχτη απώλεια της μάνας