Μία χωρισμένη μαμά ξεσπά: «Θέλω κι άλλο παιδί, αλλά θα το κάνω μόνη»

Μία χωρισμένη μαμά ξεσπά: «Θέλω κι άλλο παιδί, αλλά θα το κάνω μόνη»

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που, μην έχοντας βρει τον ιδανικό σύντροφο, αποφασίζουν να κάνουν παιδί μόνες τους.

Φαίνεται, όμως, ότι δεν είναι οι μόνες, αφού υπάρχουν και εκείνες που,  οι μπαμπάδες του παιδιού τους δεν ανταποκρίθηκαν στις… προσδοκίες τους  και σκέφτονται να αποκτήσουν παιδί χωρίς σύντροφο.

Μία από αυτές είναι και το μοντέλο, Lala Kent, η οποία είναι μόλις 31 και θα ήθελε πολύ ένα δεύτερο παιδί.  Αφού, ωστόσο είναι χωρισμένη, θα προτιμούσε τη δεύτερη φορά να μη εξαρτάται από κανέναν άντρα.

«Θέλω κι άλλα παιδιά, αυτό είναι σίγουρο», δήλωσε, «Αλλά δε νομίζω ότι θα περιμένω να βρω τον κατάλληλο για να τα αποκτήσω. Τα επόμενα παιδιά μου θα τα κάνω μόνη μου».

Πρόσφατα, η Lala αποκάλεσε δημοσίως τον πρώην άντρα και πατέρα του παιδιού της ως «το χειρότερο πράγμα που της έχει συμβεί ποτέ» και μίλησε για την πρόθεσή της να δεθεί και πάλι με κάποιον.

«Δεν έχω καμία διάθεση να φλερτάρω ή να ζευγαρώσω. Θέλω να αφοσιωθώ στην κόρη μου και στις δουλειές μου, και στο πώς θα της εξασφαλίσω ένα όμορφο κι ευτυχισμένο μέλλον», σημείωσε.

Ένας επώδυνος χωρισμός

Ο χωρισμός της ήταν επώδυνος, αλλά πλέον νιώθει και πάλι ευτυχισμένη και απολαμβάνει την ελευθερία της όσο τίποτε. «Οι άνθρωποι, χωρίς να το καταλαβαίνουν, βολεύονται σε μια ρουτίνα που τους ρίχνει αντί να τους κάνει ευτυχισμένους», επισήμανε, «και αν καταφέρουν να την ξεφορτωθούν, βιώνουν μια αποκάλυψη, καταλαβαίνουν ότι η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη απ’ ότι νόμιζαν».

Πηγή: people.com

Διαβάστε επίσης:

Η Διευθ. του υπ. Υγείας Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη στο Infokids.cy: «Χρειάζεται η συνεργασία των γονιών για την προστασία των παιδιών»

Φρίκη στην Ιταλία: Σκότωσε το παιδί του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του

«Ο μικρός γιος μου αυνανίζεται με μαξιλάρια. Είναι φυσιολογικό;»: Ο παιδίατρος απαντά