Απίστευτο βίντεο: Μωρό ουρακοτάνγκος φιλά την κοιλίτσα μίας εγκύου σε ζωολογικό πάρκο!

Απίστευτο βίντεο: Μωρό ουρακοτάνγκος φιλά την κοιλίτσα μίας εγκύου σε ζωολογικό πάρκο!

Ένα ευχάριστο απρόοπτο έζησε μία νεαρή έγκυος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε ζωολογικό κήπο, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

Την ώρα που χάζευε τα ζώα, ένα μωρό – ουρακοτάγκος φίλησε την κοιλίτσα της μέσα από το τζάμι.

Η 34χρονη μαζί με τον σύντροφό της είχαν επισκεφθεί τον ζωολογικό κήπο Twycross στη Βρετανία, όταν σταμάτησαν να χαζέψουν τους ουρακοτάγκους.  Προς έκπληξη της νεαρής γυναίκας, ένα μωρό ουρακοτάγκος σκαρφάλωσε στην πλάτη -πιθανώς της μαμάς του- και φιλούσε επανειλημμένα την κοιλιά της 34χρονης μέσα από το τζάμι.

Ένας από τους εργαζόμενους άρχισε να βιντεοσκοπεί την όμορφη αυτή στιγμή, καθώς η γυναίκα έμεινε άφωνη από την γλυκιά αυτή σύνδεση μεταξύ του ζώου και του μωρού της.

Θέλει να πάει ξανά με την κόρη της

«Είναι πραγματικά πολύ γλυκό. Άλλη μία φορά έχουμε έρθει στον ζωολογικό κήπο, όμως σήμερα ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε ουρακοτάγκο. Η μαμά έφερε το μωρό της στο τζάμι και μας έβλεπαν. Έμεινα άφωνη γιατί η κοιλιά μου είναι σχετικά μικρή και μέσα από το τζάμι δεν περίμενα να καταλάβει την εγκυμοσύνη. Όμως το μωράκι, άρχισε να μου φιλά την κοιλιά. Ήταν τόσο συναισθηματικό», είπε η 34χρονη.

Από την ημέρα που συνέβη αυτό, η Ναόμι γέννησε ένα γλυκύτατο κοριτσάκι. Τώρα σχεδιάζει να πάει στον ζωολογικό κήπο με την κορούλα της, προκειμένου να δει τα ζωάκια και τους ουρακοτάγκους.

Όπως λέει η μητέρα, θα ήθελε να δει αν θα αναγνώριζε το παιδί της ο μικρός ουρακοτάγκος.

Δείτε το γλυκύτατο βίντεο:

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε επίσης:

Συγκινητικές στιγμές της Μητέρας Φύσης: Ουρακοτάγκος στο πλευρό μαμάς που θηλαζει (εικόνες)

5 φάρμες και ζωολογικοί κήποι για απίθανες βόλτες με τα παιδιά (εικόνες)

Σίμπα: Η συγκινητική ιστορία του μικρού… «Lion King» που γεννήθηκε με τεχνητή γονιμοποίηση! (εικόνες+video)