Συγκινητικές στιγμές της Μητέρας Φύσης: Ουρακοτάγκος στο πλευρό μαμάς που θηλαζει (εικόνες)

Η Gemma Copeland, λατρεύει τα ταξίδια. Ο ερχομός του γιου της στον κόσμο δεν θα την κρατούσε μακριά από την μεγάλη της αγάπη.

Γι’ αυτό και ταξιδεύει μαζί με το μωράκι της σε πανέμορφες περιοχές του κόσμου.

Το πιο πρόσφατο ταξίδι τους στη Βιέννη, ήταν λιγάκι διαφορετικό. Η νεαρή μητέρα δεν ήξερε ότι αυτό θα ήταν το ταξίδι που θα άλλαζε την προοπτική της για τον κόσμο.

Ενώ η οικογένεια επισκεπτόταν τον ζωολογικό κήπο της περιοχής, το μωρό πείνασε, οπότε η Gemma κάθισε στο πάτωμα δίπλα από την τζαμαρία με τους ουρακοτάγκους και άρχισε να θηλάζει το αγοράκι.

Τότε ήταν που συνέβη και «το θαύμα», το οποίο άλλαξε την κοσμοθεωρία της μητέρας.

Όπως έγραψε σε post στο Facebook η Gemma, έκατσε να θηλάσει το μωράκι της που ούρλιαζε στο κλάμα σε εκείνο το σημείο, γιατί ήταν ήσυχα και δεν είχε πολύ κόσμο.

Ο τρόπος που αντέδρασε ένα θηλυκός ουρακοτάγκος μέσα από το κλουβί του ήταν που συγκίνησε την μητέρα.

«Μας κοιτούσε. Μία εμένα και μία τον γιο μου. Κάθισε μαζί μας ακριβώς μισή ώρα και χτυπούσε το τζάμι απαλά. Ξάπλωσε δίπλα μου σα να με στήριζε, σα να με προστάτευε.

Πολύ γρήγορα μαζεύτηκε κόσμος γύρω μας και -προς έκπληξή μου- όλοι μας φέρθηκαν με πολύ σεβασμό. Αυτή ήταν μέχρι στιγμής η πιο συγκινητική εμπειρία μου με τον θηλασμό».

Διαβάστε ακόμη: Πώς μοιάζει ο θηλασμός σε όλο τον κόσμο; (φωτογραφίες)

Η μητέρα μοιράστηκε στο Facebook και φωτογραφίες από τη συγκινητική εμπειρία της, οι οποίες έγιναν πολύ γρήγορα viral.

Μάλιστα, η νεαρή μητέρα μετά την επιτυχία του post της θέλησε να χρησιμοποιήσει αυτή τη δημοσιότητα για καλό σκοπό. Όπως έγραψε στον λογαριασμό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης το post έφτασε τα 4, 819,817 εκ. αντιδράσεις.

«Αν εκμεταλλευόμασταν αυτή τη δυνατότητα για να δωρίσουμε έστω και 1$ θα συγκεντρώναμε εκατομμύρια για να βοηθήσουμε τους ουρακοτάγκους. Φανταστείτε τη διαφορά που θα κάναμε για την απευλευθέρωση, την προστασία και την επανένταξη στο περιβάλλον τους για αυτά τα υπέροχα πλάσματα».