Μητέρα δολοφόνησε τον γιο της επειδή… δαίμονες της είπαν να θυσιάσει το παιδί

Αυτή την είδηση δεν μπορεί κανείς να την διαχειριστεί με ευκολία. Μια μητέρα σκότωσε τον 8χρονο γιο της αφού «δαίμονες της είπαν να το κάνει»!

Η Tisha Sanchez, 30 ετών, συνελήφθη την Κυριακή , 23 Ιουνίου, έπειτα από καταγγελία που έγινε εναντίον της για τον φόνο του γιου της.

Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Συγκεκριμένα, η αδερφή της μητέρας κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε ότι το μικρό αγόρι ήταν αναίσθητο στο σπίτι του στο Ντάλας, των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πέρα από αυτή την καταγγελία, λίγο αργότερα, η μητέρα κάλεσε με τη σειρά της την αστυνομία και ισχυρίστηκε ότι ο γιος της είχε πεθάνει.

Οι διασώστες και οι άντρες της Άμεσης Δράσης, πάντως, που βρέθηκαν στο σημείο δήλωσαν ότι το 8χρονο αγόρι ήταν ήδη νεκρό όταν εκείνοι έφτασαν στο σπίτι.

Το τηλεφώνημα στην αδερφή της

Η θεία του αγοριού δήλωσε ότι η αδερφή της της τηλεφώνησε και της ζήτησε να τη συγχωρέσει για αυτό που έκανε, φωνάζοντας ότι δαίμονες της ζήτησαν να θυσιάσει τον 8χρονο γιο της.

Η ίδια έφτασε στο σπίτι και είδε τον ανιψιό της αναίσθητο στην αυλή. Όπως ανέφερε στις Αρχές, πιστεύει ότι η αδερφή της έπνιξε το παιδί με μαξιλάρι.

Οι κατηγορίες κατά της μητέρας

Τώρα, η μητέρα, πέρα από την κατηγορία για φόνο αντιμετωπίζει κατηγορίες αντίστασης κατά της αρχής και προσβολής αστυνομικού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη απόφαση για την τιμωρία της, ενώ το ποσό για την εγγύηση αποφυλάκισής της ανέρχεται στα 3 εκ. δολάρια.

«Το χαμόγελό του άγγιξε πολλούς ανθρώπους και είχε πάρα πολλούς φίλους», έγραψε θείος του αγοριού σε σχόλιό του σε σχετική ανάρτηση. «Η καλοσύνη του και η καρδιά του ήταν πολύ μεγάλες», συμπλήρωσε.