Παρίστανε τον ανήσυχο και κοινοποίησε amber alert: Το θέατρο του δολοφόνου της 11χρονης στους γονείς της λίγο πριν ομολογήσει

Η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής στη σορό της 11χρονης Βασιλικής, θα δώσει απαντήσεις για το πώς αλλά και πότε δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της στον Πύργο Ηλείας, ο οποίος και ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του.

Παράλληλα, η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει και αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά ή όχι η ανήλικη από τον θείο της, κάτι που δεν αποκλείουν οι Αρχές, καθώς πριν από 7 χρόνια, το 2017, είχε συλληφθεί για τον βιασμό ανήλικης.

Ο ίδιος φέρεται ναι μεν να ομολόγησε την πράξη του και να οδήγησε τις Αρχές στο σημείο που εντοπίστηκε το άψυχο κορμάκι του παιδιού με τραύματα από κατσαβίδι στο λαιμό, ωστόσο, δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για το τί ήταν αυτό που τον οδήγησε στον φόνο της ίδιας της ανιψιάς του.

Παρίστανε τον ανήσυχο και κοινοποίησε amber alert

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει την οικογένεια της 11χρονης, αλλά και τις Αρχές, παρίστανε τον ανήσυχο και εκλιπαρούσε για βοήθεια, κοινοποιώντας μάλιστα ακόμα και το amber alert που είχε εκδοθεί για το παιδί.

Ωστόσο, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το όχημα του, και όταν αυτό ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές και συγκεκριμένα όταν οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι ο 37χρονος ήταν σεσημασμένος και ειδικά για το αδίκημα του βιασμού ανήλικης, τον έθεσαν αμέσως ως τον πρώτο και βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση του παιδιού, προχωρώντας αρχικά στην προσαγωγή του.

Ο 37χρονος, αν και το 2020 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό 14χρονης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζάκυνθου, δεν μπήκε ποτέ φυλακή, καθώς είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Πηγή: https://reporter.com.cy/

Φαχίτας κοτόπουλου: Ένα εξωτικό φαγητό που φτιάχνεται εύκολα και θα λατρέψει όλη η οικογένεια

Οι 3 χειρότερες τροφές για τα δόντια των παιδιών!