Παιδεραστής που αποφυλακίστηκε συνεχίζει να ενοχλεί την οικογένεια του θύματος!

Άνδρας από τη Λάρνακα που παρενόχλησε ανήλικο παιδί, αποφυλακίστηκε με προεδρική χάρη το 2018 και λίγο καιρό μετά επανασυνελήφθη, επειδή βρέθηκε πως είχε τοποθετήσει κάμερες που «κοίταζαν» προς το σπίτι του θύματός του. Το χειρότερο είναι, ότι ο παιδεραστής συνεχίζει την προκλητική δράση του, αφού παρενοχλεί ακόμα την οικογένεια του θύματός του.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» την Δευτέρα (24/6) επιβλήθηκε στον άνδρα από το Επ. Δικαστήριο Λάρνακας ποινή προστίμου 700 ευρώ , αφού κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία της άσεμνης πράξης και συγκεκριμένα, επειδή προέταξε το μεσαίο του δάκτυλο προς την οικογένεια του θύματός του, η οποία φαίνεται να υπόκειται καθημερινά σε ψυχολογικό πόλεμο από τον παιδεραστή.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια και ο παιδεραστής, διαμένουν στην ίδια γειτονιά στην Λάρνακα, ωστόσο οι παραπονούμενοι αναζητούν σπίτι για να μετακομίσουν, καθώς δεν υποφέρουν πια την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Ο καταδικασθέντας, ενώ πρέπει να παρακολουθείται από την Αρχή Εποπτείας Καταδικασθέντων για Αδικήματα Σεξουαλικής Φύσης κατά Ανηλίκων, καταγγέλλεται ότι προκαλεί καθημερινά με διάφορους τρόπους τους γονείς του θύματος που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την ιδιόκτητη οικία τους, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προκειμένου να προστατεύσουν τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας.