Το μωρό με τον Συγγενή Μελανοκυτταρικό Σπίλο αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν είναι θέμα εμφάνισης

Το μωρό με τον Συγγενή Μελανοκυτταρικό Σπίλο αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν είναι θέμα εμφάνισης

Ενα εκ γενετής σημάδι είναι ακίνδυνο και συνήθως πρόκειται για αποχρωματισμό του δέρματος, κάτι που εμφανίζεται κατά τη γέννηση ή κατά τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του βρέφους.

Μπορεί να εμφανιστεί στο πρόσωπο ή το σώμα και ποικίλλουν σε σχήμα, χρώμα, μέγεθος, ενώ ορισμένα είναι μόνιμα και ενδέχεται να μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου. Πολλές φορές κάποια άλλα εξαφανίζονται.

Στην περίπτωση της μικρής Winry, που πάσχει από Συγγενή Μελανοκυτταρικό Σπίλο το σημάδι της είναι από εκείνα που είναι μόνιμα και που δεν είναι λίγες οι φορές που η εμφάνισή της έχει προκαλέσει σχόλια.

Η μητέρα της, Νικόλ, θέλησε να δείξει ότι η κόρη της είναι ένα όμορφο παιδί και ελπίζει μέσα από τις αναρτήσεις της οι άνθρωποι να αποδεχτούν και να εξοικειωθούν με τους ανθρώπους που έχουν κάτι διαφορετικό.

«Αυτή η φωτογραφία με κάνει να συγκινούμαι πολύ. Ήταν η πρώτη φωτογραφία που ο σύζυγός μου με απαθανάτισε να κάνω αγκαλιά το μικρό μου κορίτσι και την αγαπώ πολύ. Ήταν η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσα, είχα γράψει ένα σχόλιο αλλά στο τέλος το διέγραψα. Είναι ό,τι συνέβη στο λεπτό, αλλά δεν έδειχνε όλο της το πρόσωπο και δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι κάποιος θα έλεγε ότι μπορεί να το κρύβω επίτηδες. Θέλω η Winry να ξέρει ότι το CMN δεν την καθορίζει. Και ενώ μπορεί να είναι ένα κομμάτι της. Κάτι που την κάνει μοναδική και είναι και ο λόγος που τραβά όλη την προσοχή, ξέρω ότι δεν είναι το μόνο ξεχωριστό πράγμα επάνω της. Είμαι ενθουσιασμένη που την βλέπω να μεγαλώνει και ανακαλύπτω και άλλα πράγματα για εκείνη. Είναι έξυπνη, έχει χιούμορ, είναι γενναία και ευγενική. Ξέρω ότι θα κάνει και άλλα πράγματα που θα είναι αξιοθαύμαστα και θα συζητηθούν περισσότερο από το σημάδι που έχει στο πρόσωπό της!», ανέφερε η μητέρα.

Η μητέρα της καθημερινά αναρτά φωτογραφίες της μικρούλας, θέλοντας να πει σε όλους όσους την ακολουθούν ότι το CMN δεν πρέπει να επηρεάζει κανέναν σε τεράστιο βαθμό. Θέλει να βεβαιωθεί ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί να κρύψει το πρόσωπό της η κόρη της και πως θα συμμετέχει σε ο,τιδήποτε χρειάζεται να δείξει το δέρμα της.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

9 ψυχολογικά προβλήματα των παιδιών που συνδέονται με τη συμπεριφορά των γονιών

«Το Παιχνίδι του Τζέρι»: Ένα αριστουργηματικό animation για τη μοναξιά της τρίτης ηλικίας

Μπαμπάς φτιάχνει με την κόρη του ειδικό παιδότοπο για παιδιά με καρκίνο