Τι σημαίνει για ένα μωρό να βλέπει για πρώτη φορά τη μαμά του; Δείτε το συγκινητικό βίντεο!

Τι σημαίνει για ένα μωρό να βλέπει για πρώτη φορά τη μαμά του; Δείτε το συγκινητικό βίντεο!

Δεν υπάρχουν λόγια για την αντίδραση του 16 μηνών Keaton από το Τέξας, ο οποίος είδε για πρώτη φορά τη μαμά του, όταν φόρεσε τα νέα του γυαλάκια! Ο μικρούλης γεννήθηκε με προβλήματα όρασης και δεν μπορούσε να δει τίποτε σε απόσταση μερικών εκατοστών από το πρόσωπό του.

“Στους 15 μήνες κάναμε έλεγχο στην όρασή του και είδαμε, ότι τα μάτια του δεν μπορούσαν ακόμα να επικεντρωθούν σε ένα σημείο”, λέει η μαμά του Magen στο Storyfyl. Ο μικρούλης έχει 7 βαθμούς μυωπίας και στα δύο μάτια του. “Ο κόσμος του είναι εντελώς θόλος.”

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, το παιδάκια απέκτησε τα πρώτα του γυαλάκια και η αντίδρασή του όταν επιτέλους βλέπει τη μανούλα του είναι άκρως συγκινητική:
@magenluster We found out our son had really bad vision and could not see anything further than a couple inches from his face. The moment he put his glasses on and saw Mommys face clearly! 🤍 #boymomlife #TheBestLife #eyeglasses #glassesareamazing #nanovista #fyp #foryoupage ♬ Sad Emotional Piano – DS Productions

Η μαμά του λέει, ότι ελπίζει πλέον να ανοίξει ένας νέος κόσμος δυνατοτήτων για το παιδάκι της, “να μπορεί να περπατά και να ανακαλύπτει τον κόσμο πολύ πιο καθαρά”.

Πηγή: Goodmorningamerica.com

Διαβάστε ακόμα:

Μπαίνουμε σε θερινή ώρα: Πότε και πόσο μετακινούμε τους δείκτες των ρολογιών μας

Τραγωδία: Τρίχρονο κοριτσάκι σκότωσε κατά λάθος με όπλο την 4χρονη αδελφή του

Αιμοδοσία στη μνήμη της 24χρονης Αναστασίας που χάθηκε στα Τέμπη