Θρήνος για 31χρονη μητέρα δύο παιδιών που πέθανε μετά από επέμβαση

Θρήνος για 31χρονη μητέρα δύο παιδιών που πέθανε μετά από επέμβαση

Την τελευταία της πνοή άφησε η 31χρονη Κατερίνα Πεκρή, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Η νεαρή μητέρα δύο παιδιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας επιπλοκών που παρουσίασε μετά από πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο.

Δεν εξακριβωθηκαν τα αιτια

Η νενομισμένη νεκροτομή διενήργησε σήμερα ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους παρουσία και ιατροδικαστή που εκπροσώπησε την οικογένεια.

Από τη νενομισμένη νεκροτομή δεν εξακριβώθηκαν τα ακριβή αίτια θανάτου της 31χρονης αλλά λήφθηκαν δείγματα, τα οποία στάλθηκαν για εξειδικευμένες εξετάσεις.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον των αστυνομικών Αρχών υπάρχει καταγγελία για ιατρική αμέλεια και άρχισε η διερεύνηση της υπόθεσης.

Συγκλονιζουν τα μηνυματα φιλων και συγγενων

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν την 31χρονη γυναίκα με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι η αγαπημένη τους Κατερίνα έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

Τα μηνύματά τους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα συγκλονίζουν.

«Αγαπημένη μου συμμαθήτρια… δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν το χωρεί ο νους μου.. δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα σε ξαναδώ. Την τελευταία φορά που σε είδα ήσουν με ένα μεγάλο χαμόγελο και μου έλεγες για τα αγοράκια σου.. ποιος θα μου το έλεγε ότι θα ήταν η τελευταία φορά που μιλούσαμε, η τελευταία φορά που σε έβλεπα.. Καλό ταξίδι Κατερίνα μου. Να προσεχείς από ψηλά τα παιδάκια σου και να είσαι ο φύλακας άγγελός τους».

Διαβάστε επίσης:

“Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε μητέρας”: Μαθήτρια στην εντατική για έναν αδιανόητο λόγο

Τι ακούνε οι γυναίκες που έχουν υποστεί αποβολή πρώτου τριμήνου;

«Ο 4χρονος γιος μου δεν παίζει με άλλα παιδιά, προτιμά το μοναχικό παιχνίδι…»