Θρίαμβος! Οκτώ μετάλλια, για τον Κυπριακό στίβο!

Με απολογισμό οκτώ μεταλλίων, τριών χρυσών, τριών αργυρών και δύο χάλκινων, ο κυπριακός στίβος κατέγραψε την κορυφαία παρουσία του σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών!

Χθες το βράδυ  -Κυριακή 23 Ιουλίου 2023-, έπεσε η αυλαία του 78ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος, στην πόλη Κράλιεβο της Σερβίας, με την Κύπρο να πανηγυρίζει άλλα επτά μετάλλια, μετά το ασημένιο της Ολίβιας Φωτοπούλου το Σάββατο, στα 100μ.

εξι μεταλλια

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Μίλαν Τράικοβιτς στα 110μ. με εμπόδια με 13.28, εξασφαλίζοντας την απευθείας συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, η Ναταλία Χριστοφή στα 100μ. με εμπόδια με 12.86, που είναι η δεύτερη κορυφαία επίδοση στην καριέρα της, πίσω από το δικό της παγκύπριο ρεκόρ των 12.84 και η Ολίβια Φωτοπούλου στα 200μ. με 22.68, με τον ελάχιστο ευνοϊκό άνεμο (+2,1 μ/δ) να της στερεί τη νέα ατομική επίδοση (22.71). Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν ο Απόστολος Παρέλλης στη δισκοβολία, με την καλύτερη φετινή του επίδοση στα 61,88μ. και η Φίλιππα Φωτοπούλου Καβίτεν στο μήκος με 6,42μ.

Τα πρώτα τους μετάλλια στη διοργάνωση, που έχουν χάλκινο χρώμα, πανηγύρισαν ο Γιώργος Κονιαράκης στη δισκοβολία με 60,12μ., ξεπερνώντας για πρώτη φορά στην καριέρα του τα 60 μέτρα και η φανταστική 18χρονη Βαλεντίνα Σάββα στη σφυροβολία με 66,24μ.

* Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κατέκτησαν μετάλλιο, αλλά και σε όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση για την προσπάθειά τους.
* Θερμά συγχαρητήρια και στους προπονητές των αθλητών και αθλητριών μας.
* Ευχαριστούμε πολύ την αρχηγό της αποστολής στο Κράλιεβο, Ελένη Τύμβιου, μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ, και για τις φωτογραφίες από τις σημερινές απονομές.

Διαβάστε επίσης:

Κίτρινη προειδοποίηση με ισχύ ως το απόγευμα. Προσοχή!

Ποτέ δεν ήμουν πιο κουρασμένη. Και ποτέ δεν ήμουν πιο πλήρης.

Γνωρίζατε ότι τα συμπτώματα της προεκλαμψίας μπορεί να συγχέονται με κοινά συμπτώματα εγκυμοσύνης;