Συγχαρητήρια! Άλλο ένα μετάλλιο για την Καρολίνα Πελενδρίτου!

Με ακόμη ένα μετάλλιο φεύγει από την Μαδέιρα η Καρολίνα Πελενδρίτου, η οποία τερμάτισε δεύτερη στον τελικό των 100μ. πρόσθιο (κατηγορία SB11), δυο ημέρες μετά που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 50μ. ελεύθερο.

Η Κύπρια κολυμβήτρια τερμάτισε με χρόνο 1:21:50, πίσω από την Ρωσίδα Daria Lukianenko, αργυρή Ολυμπιονίκη στο Τόκιο στην κατηγορία SB12, που έκανε την κούρσα σε 1:21:50, χρόνος που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ.

Συλλογή από μετάλια

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για την Καρολίνα Πελενδρίτου αυτό είναι το έβδομο ευρωπαϊκό μετάλλιο στην καριέρα της. Στη Μαδέιρα είχε κατακτήσει Αργυρό και το 2021, ενώ είχε και Χάλκινο το 2016. Τα υπόλοιπα μετάλλια της ήταν δυο Χρυσά σε Βερολίνο (2011) και Αϊντχόφεν (2014), και ακόμη ένα Αργυρό στο Δουβλίνο το 2018.

Μετά την παρουσία της στη Μαδέιρα, για την Καρολίνα Πελενδρίτου ακολουθεί το μίτινγκ IDM Berlin, που είναι προγραμματισμένο να γίνει από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 6 Ιουνίου. Αυτός θα είναι και ο τελευταίος αγώνας πριν από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Διαβάστε επίσης:

Xάθηκαν τα ίχνη 14χρονου στη Λευκωσία: Τον έχετε δει;

Σε ποια χώρα θα οπλοφορούν οι εκπαιδευτικοί; Κι όμως νομοθετήθηκε!