Θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή νεαρή φοιτήτρια

Θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή νεαρή φοιτήτρια

Θλίψη σκόρπισε στην κοινότητα του Πανεπιστημίου Κύπρου ο αδόκητος χαμός της 22χρονης φοιτήτριας, Ελευθερίας Αντωνιάδη, η οποία έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

Η άτυχη κοπέλα ήταν πρωτοετής φοιτήτρια στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Ελευθερία αποφοίτησε το 2021 από το University of Essex, στην Αγγλία με πτυχίο Νομικής (Law LLB, degree classification: Class II, Division 1) και, όπως έγραψε στο βιογραφικό της, έκανε αίτηση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου επειδή αναζητούσε μία καριέρα εκτός της νομικής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο, η Ελευθερία ήταν ευχάριστη, ομιλητική και κοινωνική, με ιδιαίτερη προθυμία να βοηθάει τους άλλους. Την χαρακτήριζε το ήθος, το γλυκό της χαμόγελο και το πάθος της για μια νέα σταδιοδρομία στη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού. Θα είναι πολύ δύσκολο για όλο το διδακτικό προσωπικό αλλά και τους συμφοιτητές και συμφοιτήτριές της να ξαναμπούν στην αίθουσα διδασκαλίας χωρίς να βρίσκεται η Ελευθερία ανάμεσά τους.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου εκφράζει στα μέλη της οικογένειάς της, στους συγγενείς και τους φίλους της τα βαθύτατα συλλυπητήριά του. Οι σημαίες του Πανεπιστημίου Κύπρου κυματίζουν μεσίστιες σήμερα σε ένδειξη πένθους. Η κηδεία της θα τελεστεί στις 11:00 π.μ. την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Παναγιάς Ευαγγελίστριας στην Παλλουριώτισσα. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 10:15 π.μ. στον χώρο του Ναού.

Διαβάστε επίσης:

Συγκινούν οι ζωές στα συντρίμμια: Αδελφάκια ανασύρθηκαν ζωντανά μετά από 8 μέρες (βίντεο)

Ένα ατύχημα στο σούπερ μάρκετ που μπορεί να συμβεί σε όλους μας: Πώς μωρό τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι

«Τραγικά τα αποτελέσματα Α’ τετραμήνου» – Τι λένε οι γονείς για σοβαρά λάθη και παραλείψεις