Συγκινούν οι ζωές στα συντρίμμια: Αδελφάκια ανασύρθηκαν ζωντανά μετά από 8 μέρες (βίντεο)

Συγκινούν οι ζωές στα συντρίμμια: Αδελφάκια ανασύρθηκαν ζωντανά μετά από 8 μέρες (βίντεο)

Πάνω από μία εβδομάδα έχει περάσει από τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία και οι διασώστες συνεχίζουν να φέρνουν στο φως επιζώντες από τα χαλάσματα.

Αυτή τη φορά ένα 10χρονο κορίτσι, ένα 17χρονο αγόρι και ο αδερφός του ανασύρθηκαν ζωντανοί, 8 ημέρες μετά τους φονικούς σεισμούς της περασμένης Δευτέρας.

Η μικρή Ayca Cebni είχε θαφτεί στα ερείπια ενός 11όροφου κτηρίου και βγήκε ζωντανή από τα χαλάσματα μετά από 185 ώρες, χάρη στη σκληρή δουλειά των σωστικών συνεργείων που συνεχίζεται εδώ και μέρες.

Καρέ καρέ η στιγμή του απεγκλωβισμού

Ο 17χρονος Muhammed Enes και ένας ακόμη άντρας ανασύρθηκαν σήμερα από τα συντρίμμια πολυκατοικίας στην επαρχία Καχραμάνμαρας της Τουρκίας, σχεδόν 198 ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό, όπως μεταδίδει το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk.

Σύμφωνα με το Anadolu, πρόκειται για δύο αδέρφια.

Ο 17χρονος Muhammed, όταν ρωτήθηκε από τους διασώστες αν είναι καλά, τότε αυτός απάντησε «ναι, είμαι καλά».

Διαβάστε επίσης:

Cheesecake μπανάνα: Η πιο απίθανη εκδοχή του αγαπημένου μας μπισκοτογλυκού

‘Αγιος Βαλεντίνος: 14 ταινίες για την αγάπη που θα λατρέψουν τα παιδιά και όλη η οικογένεια

Γλυκύτατο βίντεο: Φοβερές γιαγιάδες ηρεμούν μωράκι κατά τη διάρκεια πτήσης