Θλίψη σε όλη την Κύπρο: Έφυγε από τη ζωή η Υπ. Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου

Θλίψη σε όλη την Κύπρο: Έφυγε από τη ζωή η Υπουργός Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου

Παγκύπρια θλίψη σκόρπισε ο χαμός της Υπουργού Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου σε ηλικία 68 ετών.

Η Υπουργός Εργασίας νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στην Αθήνα μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών σήμερα η κατάσταση της διαπιστώθηκε πως ήταν μη αναστρέψιμη. Η Αιμιλιανίδου είχε αισθανθεί έντονους πονοκεφάλους και μετέβη σε νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Η κατάσταση της κρίθηκε κρίσιμη και μεταφέρθηκε με αεροπλάνο ασθενοφόρο στην Αθήνα. Κατά την διάρκεια της πτήσης έπεσε σε κώμα. Στο «Υγεία» υποβλήθηκε σε εγχείρηση για περιορισμό του αιματώματος.

Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να ξαναβρεί τις αισθήσεις της. Πριν λίγες μέρες την επισκέφθηκε στην Αθήνα ο Κύπριος Πρόεδρος και ενημερώθηκε για την κατάσταση της, εκφράζοντας την ανησυχία του.

Τα συλλυπητήρια του Προέδρου Αναστασιάδη

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της Ζ. Αιμιλιανίδου και σημειώνει: «Η απώλεια της αγαπημένης μου Ζέτας με συγκλονίζει. Ειλικρινή συλλυπητήρια στον υιό της Αχιλλέα και στα αδέλφια της Μαίρη και Δώρο. Η Ζέτα θα λείψει από όλους μας. Κυρίως όμως από την πατρίδα μας, που χάνει μία έντιμη, ευφυή και αποτελεσματική υπουργό».

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας 4 παιδιών στέκεται έξω από δημοτικό σχολείο για έναν υπέροχο λόγο

Μπορώ να βάλω το μωρό μου στην πισίνα του ξενοδοχείου; Ο παιδίατρος απαντά

«Χθες ας ήταν η τελευταία φορά που μαλώσαμε μπροστά στα παιδιά μας…»