«Θέλω να κάνετε τη μαμά μου χαμογελαστή, να μη φωνάζει»: Ράγισε η καρδιά μας με το γράμμα αυτής της μικρούλας (φωτο)

"Θέλω να κάνετε τη μαμά μου χαμογελαστή, να μη φωνάζει": Ράγισε η καρδιά μας με το γράμμα αυτής της μικρούλας (φωτο)

“Κυρία Σοφία, θέλω να κάνετε τη μαμά μου χαμογελαστή, δηλαδή να μη φωνάζει. Θα είναι το μυστικό μας. Σας αγαπώ.”

Με αυτές τις λίγες γραμμές, ένα μικρό κορίτσι απάντησε στο ερώτημα της κ. Σοφίας Κούκη, Παιδαγωγού και οικογενειακής συμβούλου, πρωτοπόρους στη μητρική ενδυνάμωση. Η ίδια μέσα από τη σελίδα της Εmotional therapy for moms, προχώρησε πριν από μερικές ώρες σε μία ανάρτηση που έκανε την καρδιά μας να ραγίσει.

Τι θα ήθελες από τη μαμά σου;” ρωτάει το μικρό κοριτσάκι, το οποίο καλείται να της απαντήσει γραπτώς. Στην ειλικρινή απάντησή της ξετυλίγει όσα κρύβει μέσα στην καρδούλα της, τα οποία αμφιβάλουμε αν έχει αποκαλύψει ποτέ στην ίδια τη μαμά της.

Τι θα ήθελες από τη μαμά σου;

Στην απάντησή της κρύβει αυτό που αμέτρητα παιδιά θα έλεγαν στους γονείς τους αν μπορούσαν. Γιατί η αλήθεια είναι, ότι οι περισσότεροι από εμάς αυτές τις μέρες δεν βρισκόμαστε και στην καλύτερη διάθεση, παρά το γιορτινό κλίμα.

Τα τελευταία δύο χρόνια για τις περισσότερες οικογένειες είναι δύσκολα και δυστυχώς είναι τα παιδιά μας που πολλές φορές καταλήγουν να εισπράττουν τις φωνές και τα νεύρα μας.

Το γεγονός, ότι το κορίτσι αυτό εμπιστεύτηκε σε κάποιον τον επιθυμία του είναι μεγάλη υπόθεση! Όπως και συγχαρητήρια αξίζουν και στην ίδια τη μαμά, η οποία ενδεχομένως αναγνωρίζοντας την αδυναμία της ζήτησε στήριξη από κάποιον ειδικό.

Σε κάθε περίπτωση, τα λάθη και οι αδυναμίες είναι ανθρώπινες. Επιβάλλεται, όμως, όταν είμαστε γονείς να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να τα διορθώνουμε…

“Θέλω να κάνετε τη μαμά μου χαμογελαστή”: Δείτε την ανάρτηση

Διαβάστε ακόμα:

Ξετρελαμένοι νέοι γονείς: Ο γιος του Πιέρου Σωτηρίου και της Μαρίας Κορτζιά έγινε ενός και το γιορτάζουν!

Γονείς προσοχή: Βγήκε το πρόγραμμα των εξετάσεων τετραμήνων για όλες τις τάξεις

Πώς σταματάς ένα μωρό να κλαίει; Κάποιοι μπαμπάδες βρήκαν τη λύση με… μία φέτα τυρί! (βίντεο)