«Τα φλαφ της ευτυχίας» έρχονται στην Κύπρο για τα παιδιά

«Τα φλαφ της ευτυχίας» έρχονται στην Κύπρο για τα παιδιά

Στην Κύπρο θα βρίσκεται από τις 12 έως τις 16 Οκτωβρίου η συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη με τα Φλαφ και το Γέτι καλεσμένη του «Μικρός Οδυσσέας – Little Odysseus / Η Αλίκη στη χώρα του συγγραφέα» για μια σειρά από εργαστήρια και παρουσιάσεις.

Τα πρωινά η συγγραφέας θα επισκεφθεί σχολεία του νησιού, αλλά θα πραγματοποιήσει και κάποιες ανοιχτές παρουσιάσεις για παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς. Κρατήσεις θα γίνονται μέσω της Γραμματείας της εκάστοτε Βιβλιοθήκης.

Εργαστήρια και παρουσιάσεις για γονείς και παιδιά ανοιχτά προς το κοινό:

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου | 17:00 Δημοσιογράφοι του Μέλλοντος στην Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Λεμεσού (θέσεις ήδη κλεισμένες από τα παιδιά του προγράμματος)

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου | 17:00 Ανοιχτό εργαστήρι για γονείς και παιδιά Το Γέτι και τα Φλαφ στις Λαγουδότρυπες στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία. (Με κράτηση, λίγες θέσεις ακόμη διαθέσιμες)

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου | 17:00 Ανοιχτό εργαστήρι για εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά «Το Γέτι , η δύναμη ακόμη» στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Λεμεσού (Με κράτηση, λίγες θέσεις ακόμη διαθέσιμες)

Σάββατο 15 Οκτωβρίου | 10.30 Ανοιχτό εργαστήρι για γονείς και εκπαιδευτικούς «Ακόμη μια προσπάθεια» στην Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Λεμεσού. (Με κράτηση, λίγες θέσεις ακόμη διαθέσιμες)

Κυριακή 16 Οκτωβρίου | 11:00-13:00 Συνάντηση με την συγγραφέα και υπογραφή βιβλίου στο October Book Festival στη Λευκωσία (περίπτερο βιβλιοπωλείου «Περιδιάβαση»)

Διαβάστε επίσης: