«Η Αλίκη στη χώρα του συγγραφέα»: Γνωρίστε τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Λεμεσού

Μία ξεχωριστή συνεργασία ξεκινά τον Οκτώβριο στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Λεμεσού με τον Μικρό Οδυσσέα και την εκπαιδευτικό και ερευνήτρια παιδικής λογοτεχνίας, Χαλκιοπούλου Αγγελική.

Μέσα από μοναδικά βιβλία, ευφάνταστα σκηνικά, παιχνίδια μυαλού, βιωματικά εργαστήρια, σύγχρονες εργαλειοθήκες δημιουργικής σκέψης και πολυμέσα, το πολυβραβευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τόσο στην Κύπρο (Χρυσό βραβείο στο Cyprus Education Leaders Awards / Καινοτομία στην εκπαίδευση), όσο και στο εξωτερικό ( Judith’s Reading Room / Grand Prize / Freedom through Literacy Award), «Η Αλίκη στη χώρα του συγγραφέα», προσφέρει στους δημότες της πόλης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν τις παρουσιάσεις/εργαστήρια πολλαπλής νοημοσύνης για σχολεία, ομάδες παιδιών, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Υπό την «ομπρέλα» του Μικρού Οδυσσέα θα «τρέξουν» φέτος στη βιβλιοθήκη, 3 προγράμματα : «Η Αλίκη στη χώρα του συγγραφέα», «Η Αλίκη ανακαλύπτει» και «Οι Δημοσιογράφοι του Μέλλοντος». Οι δράσεις θα είναι πολλαπλές, με «special events», εργαστήρια και καλεσμένους.

Την Κυριακή, στις 2 Οκτωβρίου, μπορείτε να γνωρίσετε τα παιδιά που συναντήσαμε πέρσι στις Ειδικές Μονάδες, να «ξεναγηθείτε» στα εκπαιδευτικά ταξίδια «της Αλίκης που ανακαλύπτει» και να γνωρίσετε τις εκπαιδευτικές μας εργαλειοθήκες που ανοίγουν νέους δρόμους γνώσης και ψυχικής ενδυνάμωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Ζευγάρι έσωσε μωρό που εγκατέλειψε στην αυλή ο πατέρας του – Μετά τους έκλεψε το αυτοκίνητο!

Μωρό που γεννήθηκε κατά την διάρκεια πτήσης λαμβάνει δωρεάν αεροπορικά για μια ζωή!

Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι μπορεί να προκαλέσει στο έμβρυο το άγχος στην εγκυμοσύνη