Τα 5 χαρακτηριστικά που κάνουν τα μωρά του Νοεμβρίου τόσο ξεχωριστά

νοέμβριο

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να λατρέψει κανείς τον Νοέμβριο. Είναι ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου, έχει την κατάλληλη θερμοκρασία για βόλτες και είναι λίγες μόνο μέρες μακριά από τα Χριστούγεννα.

Ο πιο σημαντικός, όμως, λόγος για να αγαπήσει κάποιος τον 11ο μήνα του χρόνου είναι τα ξεχωριστά μωράκια που γεννιούνται στις μέρες του.

Όλα τα μωρά είναι χαριτωμένα, γλυκά, όμορφα και έξυπνα, ανεξάρτητα από τον μήνα γέννησής τους. Εκείνα που γεννιούνται, όμως, τον Νοέμβριο έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που τα κατατάσσουν στα μοναδικά.

Ας δούμε, αναλυτικότερα, γιατί τα μωρά του Νοεμβρίου είναι τόσο ξεχωριστά.

Γίνονται καλοί φίλοι

Οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Νοέμβριο έχουν ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και γίνονται πολύ καλοί φίλοι. Είναι πιστοί και η διαίσθησή τους συχνά συμβάλλει στο να κατανοήσουν εύκολα τα προβλήματα των άλλων.

Είναι αριστερόχειρες

Έχει παρατηρηθεί πως οι περισσότεροι αριστερόχειρες είναι γεννημένοι τον Νοέμβριο. Όπως έχουν διαπιστώσει πολλές έρευνες οι αριστερόχειρες είναι πολύ πιο οξυδερκείς από τους δεξιόχειρες και μπορούν να κατανοήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Έχουν καλύτερες αθλητικές επιδόσεις

Τα παιδιά που γεννιούνται τον Νοέμβριο έχουν 10 με 15% καλύτερες αθλητικές επιδόσεις, σύμφωνα με έρευνα που ανέλυσε την αθλητική ανάπτυξη των παιδιών αναφορικά με τον μήνα γέννησής τους.

Eπικεντρώνονται πεισματικά στον στόχο τους

Μελέτες που έγιναν στις ΗΠΑ και τη Σουηδία έδειξαν ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Νοέμβριο είναι πιθανότερο να εμφανίσουν ΔΕΠΥ. Το γεγονός ότι οι γεννημένοι τον Νοέμβριο τείνουν να συγκεντρώνονται στον στόχο τους και να μην αποκλείνουν από αυτόν, σημαίνει ότι θα είναι και πιο εύκολο να διαχειριστούν τη ΔΕΠΥ, αν εμφανίσουν.

Μπορεί να ζήσουν περισσότερο

Σύμφωνα με έρευνα από το πανεπιστήμιο του Σικάγο, τα παιδιά που γεννιούνται αυτή την εποχή του χρόνου είναι πολύ πιθανό να ζήσουν μέχρι τα βαθιά γεράματά τους, χωρίς μάλιστα να εμφανίσουν σοβαρές ασθένειες, όπως η πολλαπλή σκλήρυνση.