Τι κάνει τα μωρά που γεννήθηκαν Φεβρουάριο τόσο ξεχωριστά και αξιαγάπητα;

Ο δεύτερος μήνας του νέου έτους είναι εδώ. Μπορεί να είναι ο μικρότερος σε διάρκεια, αλλά είναι γεμάτος από… γεγονότα. Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των ερωτευμένων, του καρναβαλιού και ο μήνας που θα υποδεχθείτε στον κόσμο το μωράκι σας.

Λένε πως κάθε μωρό είναι διαφορετικό, αλλά με βάση τον μήνα γέννησης τους τα παιδιά μοιράζονται ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά.

Περιμένετε το μωράκι σας ή το υποδεχθήκατε τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου; Δείτε τι να περιμένετε:

Τα μωρά του Φεβρουαρίου είναι λιγότερο ευερέθιστα

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα από την Ουγγαρία όσοι γεννήθηκαν τους χειμερινούς μήνες είναι πιο ήρεμη και οι εναλλαγές της διάθεσής τους δεν είναι τόσο έντονες όσο μωρών που γεννήθηκαν άλλες εποχές. Τυχερές οι μαμάδες των μωρών που γεννήθηκαν Φεβρουάριο…

Γίνονται καλοί φίλοι

Τα μωρά του Φεβρουαρίου, αφού πιο ήρεμα γίνονται και καλύτεροι φίλοι. Είναι πιστοί και αποτελούν την «ψυχή» της παρέας. Κάνουν σταθερές φιλίες που διαρκούν πολλά χρόνια ή και μια ολόκληρη ζωή.

Είναι πολύ πιθανό να γίνουν διάσημα

Τα παιδιά που γεννήθηκαν Φεβρουάριο και ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πολύ πιθανό να ενταχθούν στον κόσμο των… celebrities. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες  τα μωρά που γεννήθηκαν στις αρχές του δεύτερου μήνα του έτους έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν καλλιτέχνες.

Έχουν γενέθλια τον ίδιο μήνα με πολλούς διάσημους

Και τις επιστημονικές έρευνες έρχεται να επιβεβαιώσει η πραγματικότητα. Πολλά διάσημα πρόσωπα ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου με τα πιο γνωστά να είναι οι: Drew Barrymore (22 Φεβρουαρίου), Jennifer Aniston (11 Φεβρουαρίου), Michael Jordan (17 Φεβρουαρίου) και Sheryl Crow (11 Φεβρουαρίου).

Αν το έτος είναι δίσεκτο είναι… μοναδικά

Αν το μωρό σας γεννήθηκε την 29η μέρα του Φεβρουαρίου γίνεται αυτομάτως ξεχωριστό, αφού μόλις 1 μωρό στα 1,461 γεννιέται σε δίσεκτο έτος. Βέβαια, αυτό δημιουργεί ένα μικρό ζήτημα με τα γενέθλιά τους, αφού ο Φεβρουάριος έχει 29 κάθε τέσσερα χρόνια.

Ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου ή των Ιχθύων

Όσοι γεννήθηκαν από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου και λέγεται ότι είναι ανεξάρτητοι, έξυπνοι και δημιουργικοί. Όσοι έχουν γενέθλια από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου είναι Ιχθείς και είναι γνωστοί για τη συμπόνια την φαντασία και την πίστη τους.

Η τυχερή τους πέτρα είναι ο αμέθυστος

Ο λαμπερός μωβ αμέθυστος αποτελεί σύμβολο αφοσίωσης, ενώ είναι συνδεδεμένος και με την κομψότητα και το κουράγιο!

Το λουλούδι τους είναι η βιολέτα

Αυτό το όμορφο, βιολετί λουλούδι είναι το χαρακτηριστικό των μωρών του Φεβρουαρίοπυ και συμβολίζει την πίστη και την αφοσίωση στους αγαπημένους τους.