Σύλληψη 24χρονου στη Λάρνακα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Σύλληψη νεαρού στη Λάρνακα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Νεαρός ηλικίας 24 ετών κάτοικος Λάρνακας συνελήφθη χθες Κυριακή  για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, διάδοσης και απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και προσφορά ή παροχή πληροφορίων για παιδική πορνογραφία.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία από τη Europol, σύμφωνα με την οποία συγκεκριμένος χρήστης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε στο διαδίκτυο τρία αρχεία βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων».

Προστίθεται ότι «από τις εξετάσεις του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 24χρονου. Χθες το πρωί διενεργήθηκε έρευνα, στην οικία του 24χρονου, στη Λάρνακα, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δύο κινητά τηλέφωνα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής».

Εναντίον του 24χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την υπόθεση διερευνά ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

10 συναρπαστικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μικρό σου Υδροχοάκι!

Πολλή ζέστη, πολύ κρύο, πολλοί… τα μπερδεύουμε: Πώς θα ξεχωρίσουμε τα πολύς, πολλή, πολύ

Εγκρίθηκε και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το παιδικό εμβόλιο της Pfizer