«Στο πρόσωπο του Αντώνη μας όλα τα μωρά που ασθενούν»: Συγκλονίζει ο πατέρας του μικρού Αντώνη

αντώνης

Η ιστορία του μικρού Αντώνη που στους 5 μήνες ζωής διαγνώστηκε με Νωτιαία Μυική Ατροφία, συγκλονίζει.

Οι γονείς του μωρού έχουν ξεκινήσει έρανο για να συγκεντρώσουν τα χρήματα που είναι απαραίτητα για να μεταβεί ο μικρός στην Αμερική, όπου θα γίνει η σωτήρια για τη ζωή του επέμβαση.

Ο πατέρας του μωρού, Χρίστος Ανδρέου, μίλησε για την ιστορία του γιου του και την αγάπη που έλαβε από όλους τους Κύπριους και συγκλόνισε με την δύναμη ψυχής που επέδειξε.

Μέσα στην αγωνία του για το μέλλον του παιδιού δεν ξεχνά τα παιδιά που παλεύουν για τη ζωή τους, όπως ο γιος του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΙΓΜΑ, ευχαρίστησε όσους από το υστέρημά τους έδωσαν χρήματα για το παιδί του και θέλησε να μεταδώσει την αγάπη του σε όλα τα παιδιά και τους γονείς που υποφέρουν…

«Από τα βάθη της ψυχής μου ευχαριστώ την κυπριακή κοινωνία για τη μέγιστη φιλανθρωπία και αγάπη, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Θέλω να μεταδώσω την αγάπη σε κάθε παιδί της διπλανής πόρτας που υποφέρει καθώς και στους γονείς τους. Στο πρόσωπο του Αντώνη μας αντικατοπτρίζονται όλα τα μωρα του κόσμου που είναι ασθενείς», είπε συγκεκριμένα.

Μίλησε επίσης για τη ζωή του με τον μικρό Αντώνη, ο οποίος αν και είναι μόλις 22 μηνών καλείται να δώσει μια μεγάλη μάχη για τη ζωή του: «Όση αγάπη δώσεις στον Αντώνη, τόση σου δίνει πίσω. Αντλούμε δύναμη από τον ίδιο, από την κυπριακή κοινωνία και από τον ύψιστο Θεό. Αυτή η ασθένεια με τη σωστή φροντίδα, φεύγει από τις ανίατες και πάει στις ιάσιμες».

Δείτε στο video όσα είπε