Πού βρίσκεται σήμερα το κοριτσάκι με τη μία βλεφαρίδα; Η συγκλονιστική ιστορία της

Πού βρίσκεται σήμερα το κοριτσάκι με τη μία βλεφαρίδα; Η συγκλονιστική ιστορία της

Πριν από πέντε χρόνια, η ιστορία αυτού του κοριτσιού είχε συνταράξει όλον τον κόσμο, καθώς η φωτογραφία της με τη μία και μοναδική βλεφαρίδα που είχε απομείνει στο ματάκι του είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ήταν το 2016, όταν οι γιατροί διέγνωσαν στη μικρή Χέιλι Μπράουν έναν όγκο 5 εκατοστών μέσα στη μύτη της, γεγονός που σήμανε την έναρξη χημειοθεραπειών. Ο Γολγοθάς της αποτυπώθηκε σε αυτήν την σπαρακτική φωτογραφία.

Το 7χρονο τότε κοριτσάκι εμφανίζεται στη φωτογραφία χωρίς τα καφέ μακριά μαλλιά του και με μόνο μία βλεφαρίδα να έχει απομένει στα μάτια της, μετά την θεραπεία.

Τι απέγινε λοιπόν αυτό το μικρό κορίτσι

Ο πατέρας της, Άντριου, λέει ότι σήμερα είναι χαρούμενη, υγιής και ετοιμάζεται του χρόνου να ξεκινήσει το σχολείο. Επίσης, πλησιάζει στα τέσσερα χρόνια που έχει γίνει καλά, ωστόσο ο πόνος της διάγνωσης παραμένει ακόμη νωπή μνήμη για τον πατέρα της.

«Όλη τη νύχτα λάμβανα μηνύματα στο Facebook από όλον τον κόσμο, ήταν απίστευτη η αγάπη που μας έδειχναν», λέει στο 7Life, o πατέρας του κοριτσιού.

Η εικόνα της με τη μία βλεφαρίδα έγινε σύμβολο της σκληρής πραγματικότητας του παιδικού καρκίνου.

«Κάτι άλλο που θυμάμαι ήταν ένας τύπος στο Ιράκ, ο οποίος συγκέντρωνε χρήματα για παιδιά με καρκίνο. Είδε την ιστορία μας και τον άγγιξε. Μας είπε, πως προσευχόταν στον Αλλάχ για εμάς. Πήραμε πολλή αγάπη από όλον τον κόσμο», συνέχισε.

Ενώ σήμερα τα καστανά μαλλιά της Χέιλι έχουν ξαναβγεί και αυτές οι σκοτεινές μέρες μοιάζουν να ανήκουν στο παρελθόν, η οικογένεια εξακολουθεί να παραμένει σε επαγρύπνηση για τυχόν αλλαγές στην κατάσταση της υγείας της,

«Κάνουμε ακτινογραφίες κάθε έξι μήνες. Ο κόσμος λέει ότι πάει, τελείωσε. Όμως, ποτέ δεν ξέρες αν τελειώνει οριστικά, απλά έχει περάσει το χειρότερο κομμάτι», υπογράμμισε.

Ετοιμαζεται να παει στο σχολειο

Με τις συνεχείς εξετάσεις, οι γιατροί θέλουν να βεβαιωθούν, ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες από τη θεραπεία που έχει υποβληθεί η Χέιλι.

Από πιθανά θέματα με τα δόντια της, το ύψος της και την πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνων σχετικών με της χημειοθεραπείες, στο μυαλό του μπαμπά υπάρχουν ακόμη αμφιβολίες.

«Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε, όμως στόχος μας είναι να παραμείνουμε θετικοί και αισιόδοξοι», σημείωσε ο Άντριου.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι έχει διανύσει πολύ δρόμο. Αλλά για αυτό που είναι περισσότερο περήφανος, είναι ότι έχει μία πολύ καλή καρδιά και ζει τη ζωή της στο έπακρο.

Πηγή: 7news.com.au

Διαβάστε επίσης:

Η 11χρονη Κωνσταντίνα «έφυγε» από καρκίνο όμως άφησε πίσω της ένα βιβλίο που έγραψε η ίδια!

Η Τζο Γεωργίου δίνει μάχη με σπάνιο καρκίνο και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Μπαμπάς φτιάχνει με την κόρη του ειδικό παιδότοπο για παιδιά με καρκίνο