Συγκινούν οι γονείς του μικρού Αλκίνοου – Η κίνηση μεγαλείου ψυχής προς τα σεισμόπληκτα παιδιά

Συγκινούν οι γονείς του μικρού Αλκίνοου - Η κίνηση μεγαλείου ψυχής προς τα σεισμόπληκτα παιδιά

Με μια βαθιά συγκινητική δήλωση ο πατέρας του μικρού Αλκίνοου, Αρτέμης Αρτεμίου , ενημέρωσε την πρόθεση της οικογένειας. Ο μικρός μαχητής Αλκίνοος έφυγε από την ζωή στις 9/2/2020 μετά από μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Η οικογένεια του Αλκίνοου και συγκεκριμένα ο πατέρας του μέσα από μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την επιθυμία και απόφασή της να χαρίσουν τα ρούχα του αδικοχαμένου παιδιού τους σε σεισμόπληκτα παιδιά σε Τουρκία και Συρία.

Η σπαρακτική ανάρτηση του μπαμπά του Αλκίνοου

«Ο Αλκίνοος θα γινόταν 11 χρόνων σήμερα. Τέτοια μέρα θα ήμασταν υπό ατμόν από το πρωί. Ίσως και από την προηγούμενη νύχτα. Το άγχος του για τα κεραστικά. Η βιασύνη του να πάει γρήγορα σχολείο για να χαρεί την μέρα του. Η αγωνία του να έλθουν «οι παππούδες και οι υπόλοιποι» να ψήσουμε «μεζεδάκια χωρίς πιάτα». «Να φέρεις και παστουρμά για τον Άρη. Να κάνουμε και μακαρόνια για τον Πάρη και τα Κουντουράκια». «Το καραόκε;» Αλλαγή σχεδίων όμως. Ελπίζω όμως να με αφήσει ο καιρός να ψήσω. Ελπίζω να βρούμε και τη δύναμη να υλοποιήσουμε και τη ψεσινή απόφαση της οικογένειας να μαζέψουμε τα ρούχα του Αλκίνοου και να τα στείλουμε στα σεισμόπληκτα παιδιά. Εμείς έχουμε πολλά πράγματα που μας τον θυμίζουν. Αυτά τα έχουν περισσότερη ανάγκη»

Διαβάστε επίσης:

«Έξυπνη» πάνα θα στέλνει μήνυμα στους γονείς ότι θέλει αλλαγή

Σουφλέ µε σπανάκι και ντοµάτα: Ένα φαγητό πασπαρτού για όλη την οικογένεια

Τραγικός επίλογος στα συντρίμμια για την σχολική ομάδα από την Αμμόχωστο