Ποιος ο ρόλος του λογοπαθολόγου στην εντατική και επείγουσα ιατρική περίθαλψη

Ποιος ο ρόλος του λογοπαθολόγου στην εντατική και επείγουσα ιατρική περίθαλψη
Ο Σύλλογος Εγγεγραμμένων Λογοπαθολόγων Κύπρου (ΣΥ.Ε.Λ) διοργανώνει εκδηλώσεις και δράσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Λογοθεραπείας (6 Μαρτίου), που φέτος θα προβάλει τον «ρόλο του λογοπαθολόγου στην εντατική και επείγουσα ιατρική περίθαλψη».

Στις 6 Μαρτίου, θα γίνει διαδικτυακή παρουσίαση για τα μέλη του συλλόγου λογοπαθολόγων και τους φοιτητές λογοθεραπείας, με έμφαση στην κυπριακή πραγματικότητα και τον ρόλο του λογοπαθολόγου στην εντατική και επείγουσα ιατρική περίθαλψη, μέσα από την εμπειρία λογοπαθολόγου που εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στις 11 Μαρτίου, διοργανώνεται σεμινάριο / εργαστήρι στην Πολυκλινική Υγεία στη Λεμεσό, κυρίως για το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και με έμφαση στην ενημέρωσή τους γύρω από τον σημαντικό ρόλο του λογοπαθολόγου στην εντατική και επείγουσα ιατρική περίθαλψη, σαν μέλος της πολυθεματικής ομάδας αξιολόγησης και παρέμβασης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας διαφώτισης, μέλη του Συλλόγου θα φιλοξενηθούν σε εκπομπές στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, για ενημέρωση του κοινού στο θέμα της φετινής Ευρωπαϊκής Ημέρας Λογοθεραπείας, που αφορά τον ρόλο του λογοπαθολόγου στην εντατική και επείγουσα ιατρική περίθαλψη.

Διαβάστε επίσης

Συγκινεί περαστικός που ξάπλωσε στο δρόμο μαζί με αυτιστικό παιδί που είχε ξέσπασμα

7χρονος έσωσε τον 13χρονο αδελφό του από τη λευχαιμία: Ο διάλογος που μας έκανε να δακρύσουμε (vid)