Λύκειο Αραδίππου: Μποφίλιου, Αντωνοπούλου, Χρυσάνθου, Φάμελλος τραγουδούν για έναν πολύ καλό σκοπό

«Γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα»: Το ημερολόγιο του Λυκείου Αραδίππου έχει έναν πολύ καλό σκοπό

«Γιατί, αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα»: Ο στίχος του Λευτέρη Παπαδόπουλου που γνωρίσαμε από τη φωνή του Παύλου Σιδηρόπουλου σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη, έγινε ο τίτλος του ημερολογίου για το 2023 που έφτιαξαν με αγάπη και μεράκι μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος».

Όσες και οι μέρες του έτους,  365 άνθρωποι από τον χώρο της μουσικής, της λογοτεχνίας, του θεάτρου, του αθλητισμού, των εικαστικών τεχνών, των επιστημών και της πολιτικής, από Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό, μοιράζονται μια σκέψη τους στο συλλεκτικό Ημερολόγιο του σχολείου. 

Ανάμεσά τους κι ένα συγκλονιστικό κείμενο του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 14 Οκτωβρίου, με τον θάνατό του να συμπίπτει με την έκδοση του ημερολογίου.

Στις 17 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της βιβλιοπαρουσίασης, σημαντικές προσωπικότητες στηρίζουν τη δράση των μαθητών συζητούν, τραγουδούν και ανοίγουν την αγκαλιά τους στα παιδιά.

Καλεσμένοι στην φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση θα είναι (με αλφαβητική σειρά) οι Ανθούση Αναστασία, Αντωνοπούλου Ρίτα, Αποστολόπουλος Ιάσονας, Ελευθερίου Άντρη, Μαραγκού Άννα, Μπεμπεδέλη Δέσποινα, Μποφίλιου Νατάσσα, Νικολακοπούλου Λίνα, Παπαδόπουλος Μιχάλης, Φάμελλος Μανώλης, Χριστακάκη Αλεξάνδρα, Χρυσάνθου Άννα.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των ασυνόδευτων παιδιών που στηρίζει ο Οργανισμός Hope for Children CRC Policy Center.

Χρήσιμες πληροφορίες

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και ώρα 20.00 το βράδυ.

Εισιτήρια: €15 | €10 (Μαθητές, Φοιτητές, Φαντάροι, Συνταξιούχοι, Πολύτεκνοι, Άνεργοι, ΑΜΕΑ) Για κρατήσεις πατήστε εδώ

Διάρκεια: 2 ώρες (χωρίς διάλειμμα)

Γλώσσα: Ελληνικά