«Παναγιώτη – Ραφαήλ σε περιμένουμε στη Βοστώνη»: Οι γονείς του μικρού Αντώνη συγκινούν

Τη στήριξή τους στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ που πασχίζει να βρει χρήματα για τη θεραπεία του μωρού, εξέφρασαν οι γονείς του μικρού Αντώνη από την Κύπρο, οι οποίοι κατάφεραν να ταξιδέψουν στη Βοστώνη για τη θεραπεία του γιου τους.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ όπως και ο μικρός Αντώνης πάσχουν από τη νόσο της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας τύπου 1 για την οποία υπάρχει πλέον ενδεδειγμένη γονιδιακή θεραπεία σε ιατρικό κέντρο της Βοστώνης, το κόστος, ωστόσο της οποίας φτάνει τα 2-3 εκατομμύρια ευρώ.

Στην περίπτωση του μικρού Αντώνη στην Κύπρο, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η ιστορία του, απλός κόσμος έτρεξε να συνεισφέρει για να μαζευτεί το υπέρογκο ποσό πριν το παιδί γίνει 2 ετών γιατί μετά τα 2 έτη δεν θα μπορούσε να γίνει η συγκεκριμένη θεραπεία.

Τελικά ο μικρός Αντώνης πήγε στην Βοστώνη με τη βοήθεια του Κυπριακού κράτους που ανέλαβε όλο το κόστος και ήδη αναρρώνει.

Οι γονείς πάντως του μικρού Αντώνη που γνωρίζουν περισσότερο από τον καθένα τον Γολγοθά που περνούν οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ, με ανάρτησή τους χθες βράδυ από την Βοστώνη δήλωσαν δίπλα του και πως τους περιμένουν εκεί, όπου θα μπορέσει τελικά και το παιδί τους να λάβει τη σωτήρια θεραπεία.

Στην γεμάτη αγάπη και συγκίνηση ανάρτησή τους, έγραψαν πως όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε αυτό το μικρό αγόρι και δήλωσαν πως τον περιμένουν στη Βοστώνη.

Δείτε την ανάρτησή τους