«16 μηνών στερήθηκε τα πάντα. Τον βλέπετε που χαμογελά;»: Το μήνυμα της οικ. του μικρού Αντώνη που αξίζει να διαβάσουμε

«Στερήθηκε τη μάμα, τον παπά, την οικογένεια, την ατέλειωτη και χωρίς όρια αγκαλιά. Στερήθηκε το μπάνιο με τη μάμα και τον παπά, το νανούρισμα της μάνας, το πρωινό ξύπνημα με τους γονείς του, τη βόλτα, το πάρκο.

Τον βλέπετε που χαμογελά; 16 ΜΗΝΩΝ.

Πόσο δύσκολο είναι για όλους μας να μείνουμε στο σπίτι αυτές τις κρίσιμες ώρες;»,  γράφουν μεταξύ άλλων οι γονείς του μικρού Αντώνη, η περιπέτεια υγείας του οποίου είχε συγκινήσει το παγκύπριο λίγους μήνες.

Σε μια ανάρτησή τους στη σελίδα «Για τον Αντώνη με αγάπη» στο Facebook, γράφουν για όσα πέρασε το παιδί τους όταν ήταν μόλις 16 μηνών και πόσο στωικά υπόμεινε τις δυσκολίες, παρά το μικρό της ηλικίας.

Το μήνυμα που στέλνουν, αξίζει όλοι να το διαβάσουμε:

Ιανουάριος – Απρίλιος 2019
Ο Αντώνης μας (μόλις 16 μηνών τότε), πέρασε 4 μήνες στην Εντατική Παίδων του Μακάριου Νοσοκομείου.
Ωράριο επισκεπτηρίου: 11:00-13:00, 16:00-18:00, 20:30-22:30 και σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης (πολλάκις δηλαδή) οι πιο πάνω ώρες μειώνονταν από λίγο εώς πολύ.
Στερήθηκε τη μάμα, τον παπά, την οικογένεια, την ατέλειωτη και χωρίς όρια αγκαλιά. Στερήθηκε το μπάνιο με τη μάμα και τον παπά, το νανούρισμα της μάνας, το πρωινό ξύπνημα με τους γονείς του, τη βόλτα, το πάρκο.
Τον βλέπετε που χαμογελά; 16 ΜΗΝΩΝ.
Πόσο δύσκολο είναι για όλους μας να μείνουμε στο σπίτι αυτές τις κρίσιμες ώρες;
Μένουμε σπίτι. Θα τα καταφέρουμε.
#μένουμεσπίτι #θατακαταφέρουμε

*Η σκέψη μας μαζί με όλες τις οικογένειες που αυτές τις μέρες είναι μακρυά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου.

Δείτε την ανάρτησή τους